2777
2789
گوبون بشمممم مننن😍💃😍💃😍💃😍💃😚😚😚😚😚 عاششششقتونم.دوستای.ملضوی.گشنگم#  😋😋😋😋😂😂😂 ...

😚😚😚😚

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قورمه سبزی گذاشتم جا بیافته بووووش منو کشششت😫😫😫

دیگه اگه خدا بخواد کارام تموم شد کیونمو بزنم زمین  یکم کتاب بخونم تا افطار بشه قورمه یادم بره🤣🤣🤣

ارواح.خیکم.اگه.یادم.بره# ‍😝😝😝😝 ‍

😊
خدانتونه😚😚😚😚😚 اوووه تازه از کارناوال برزیلیا برگشته با اون لبای پروتزیش😂😂😂

😂😂😂😚😚😚

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
من قورمه سبزی گذاشتم جا بیافته بووووش منو کشششت😫😫😫 دیگه اگه خدا بخواد کارام تموم شد کیونمو بزنم ...

🤣🤣🤣🤣نوووش جونت باشه قرممممه

دوستان بعد وکس صورت چی خوبه بزنم 

الان اکسید دوزنگ زدم التهابش کم شده هروقت میزنم خیلی خوبه و جوش نمیزنم البته چند روز میزنما

نظر شما چیه؟؟؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
فدااات آره به یاد قورمه ی مهمونی عید تو میخورمش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 قورمه.ی.پخت.۱۲# 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂وااااییی .🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان بعد وکس صورت چی خوبه بزنم  الان اکسید دوزنگ زدم التهابش کم شده هروقت میزنم خیلی خوبه و ...

وکس رو نمیدونم مریم جون ‌ من لیزر کردم