2777
2789
🤣🤣🤣🤣 فدای تو بشم به زودی چند ماه دیگه تمومه الان دیگه باید بری برای ثبت نام 

نه امسال زوده هانیتا نیمه دوم ۹۳ هست من فقط پیش۲ میذارمش که سال بعدش میره  مدرسه پیش ۱ نمیذارم...

امسال اخرین سال تلپ شدنه دیگه😂😂😂

بایییی بایییی ارامششش☹☹☹

😊

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

ست دوم حلقه آخ جون امروز روز بسیار خوبیه برام💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که کیف میکنم ولی گودزیلا قاطی کرده‌ میگه باااااشه بازم من تنهاییی غذا میخورم تهدید کرده تو ...

میدونی ما ملض لاغری گرفتیم🤣🤣🤣وگرنه ۵۴برا تو و ۵۵برا من خوبه دیگه🤣🤣🤣این ملضم به ملضای دیگه ام اضاف شد

۵۴خوبه دیگه برا قدت عالی میشی تازه فرم دهی هم کار کنیم سایزمون کمتر میشه حتی اگه وزن کم نکنیم

آره ولی من کرم ۵۰ رو دارم 😂😂

رژیم نسکافه رو شروع کنم هر چه قدر کم کردم باهاش تثبیت میرم یه مدت

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
میدونی ما ملض لاغری گرفتیم🤣🤣🤣وگرنه ۵۴برا تو و ۵۵برا من خوبه دیگه🤣🤣🤣این ملضم به ملضای دیگه ام ا ...

🤣🤣🤣🤣 ما هستیم‌ ملضووووو😝😝😝

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
میگم یکشنبه که وزن کردم هر چندتا بودم از سه شنبه تا شنبه هفته بعدش میشع ۵روز رژیم پروتئین بگیرم 🤔🤔 ...

باهات موافقم ولی ۵ روز پروتئین  زیاده پشت هم میتونی ی کاری بکنی ۳ روز بگیری پروتیین دو روز کالری شماری دوباره ۳ روز دیگه...من ۳ روز گرفتم تا یک ماه طرف تخم مرغ نمیرفتم اصن😐😐

😊
نه امسال زوده هانیتا نیمه دوم ۹۳ هست من فقط پیش۲ میذارمش که سال بعدش میره  مدرسه پیش ۱ نمیذارم. ...

اووووو آفرین ‌ خدا حافظی کن 

پیش ۲ و رو که فکر کنم اجباری کردن

ولی پیش ۱ رو هم شنیدم میخوان  اجباری کنن پرس و جو کن