2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت درس کردی دستورشم بزار منم بدرستم البته باید برم بخرم هر مارکی باشه فرقی نداره بنظرت؟

چشم😚😚😚 خیلی مارکاش مختلفه خارجیاش ۳۵ به بالا بود اما من سی گل و شون و ووکالی میخواستم بین ۲۰تا ۲۵ قیمتشونه تموم کرده بود دو مدل خارجی داشت کوچیک بودن ۳۵ و ۴۰ بودن فک کنم یک هفته ای  تموم میشه...حالا فردا میخوام برم بگیرم خبرشو بهت میدم امروزم اینستا نگاه میکنم چیزی دستگیرم شد اینجا میذارم  عزیزم حتما 

😊
چشم😚😚😚 خیلی مارکاش مختلفه خارجیاش ۳۵ به بالا بود اما من سی گل و شون و ووکالی میخواستم بین ۲۰تا ۲۵ ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام خوحل خانما داریم میریم بیرون شهر جوج بزنیم😆 جای همگی سبز برخلاف همیشه که برنج درست میکردم ام ...

نوووش جووونت 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

از آدم های فضول بدممممم میاد .نمیتونم آدم های فضول رو تحمل کنم 😒😒😒

تصمیم گرفتم تو همه ی صفحات تاپیک بنویسم ‌ که راحت پیدا شه هر کی اون بالاس ببینه 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
عزیزم برا ماسکای صورت من برگشو میگیرم تیکه تیکه از ژلش میریزم و تازه تازه استفاده  میکنم   ...

خبرش رو به منم بده عزیزم

سلام خوحل خانما داریم میریم بیرون شهر جوج بزنیم😆 جای همگی سبز برخلاف همیشه که برنج درست میکردم ام ...

نوش جانت عزیزم خوج بگذره 😍😍

آوریییین برنج خر بیده😝😝😝

سها تو هم بلغور رو امتحان کن جایگزین بسیار خوبی بیده برا برنج 

😊