2777
2789
سلام به همگی وای شهرزاد چقدر مهم شدی برات تاپیک زدن🤣🤣🤣🤣🤣میگم تو گنده نی نی سایتی ما هم نوچه هات ...

😂😂😂😂😂😂 آخ جوووووون 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سلام به همگی وای شهرزاد چقدر مهم شدی برات تاپیک زدن🤣🤣🤣🤣🤣میگم تو گنده نی نی سایتی ما هم نوچه هات ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یادش نبوده تگم کنه😝😝😝اختیار داریییی خواهر نگوووو شما جیگرایییی منیییید ادمای گنده چندتا جیگر دارن😋😋😍😍😍😚😚😚😝😝😝

ازین به بعد با عینک بیاید اینجا🤣🤣🤣عی خدااااا مَردم رفتن مرییییخخخ اینا هنوز تو تاپیک خَصوصی گیر کردن 😝😝😝

😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسین در راه غاره امپراطوری نیکی تزلزل پیدا کرد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂

#تر‌.زده.شد.تو.حال.خوبم‍ 😂‍ 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
خداروشکر الهه جون گفتم نگران نباش بیشتر مال چاخالوهاس🤣🤣🤣

بهار جان این فیلمای اجتماعی و یکی دوتا  کمدی که خوبه به نظرم  ارزش دیدن داره ولی خب اجتماعی هاش مشکلات جامعه است دیگه اگه اهل تحلیل باشی  یکم دردناکم هست ولی من ملض دارم خیلی دوس دارم اینام 😝😝میتونی هرکدومو خواستی بگو بهت بگم در چ موردیه... یا ی سرچ بزنی خلاصه ازش دستت بیاد بعد  دان کنی ک طبق سلیقت باشه...ممکنه ی سریاشم دیده باشی..

ابد و یک روز
فروشنده
زیر سقف دودی
وارونگی
برادرم خسرو
نقطه کور
ملی وراه های نرفته اش
رگ خواب
اکسیدان(کمدی)
نهنگ عنبر ۱و۲(کمدی)

خجالت نکش(کمدی)
۲۱ روز بعد
دارکوب
اتاق تاریک

😊

سلام، دوستان، من گرفتتتتتتتار رادین هستم، صبح که جشن روز معلم گرفتیم برا معلمشون، عصر با دوستش رفتیمم سینما و پارک، ساعت ده اومدیم خونه، پیاده؟روی کردم ۷۰۰۰ قدم، حلقه هنوز مونده، این هفته مثل هفته قبل نمیشه کاهشم، از دست این پدر و پسر

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
سلام، دوستان، من گرفتتتتتتتار رادین هستم، صبح که جشن روز معلم گرفتیم برا معلمشون، عصر با دوستش رفتیم ...

خسته نباشییی عیب نداره تو برنامتو بریز هرچقدشو بتونی انجام بدی خوبه اما اگه نریزی برنامه رو تنبلی غلبه میکنه بدتر میشه...حتی ۲۰ درصد برنامتم جلو بری بهتره تا هیجی رو برنامه نری😚😚

😊

سلام خوشکلا 😚😚

دلم واستون تنگ شده بید😍😍😍 

دارم کم کم حس شیرین اوایل ورودم به تاپیک بامداد و رژیمم رو بدست میارم 😍😍ریز بریز دارم رعایت میکنم 😊 یکم دیگه خودمو جمع و جور کنم پر توان پر انرژی بهتون میپیوندم 😊😊

واسه رسیدن به زیبایی صدچندان😍😍😍درکنار عزیزای دلم

شهرزاد جون مرسی اینروزا توی تل هوامو داری😚😚😚😚😚😚😚

دوستای گلم عاشق تک تکتونم 

بامداد جون بهار جون مریم جون مهدیه جون نیکی جون و شهرزاد جون شماها اسطوره ی قدرت و اراده هستین کنارتون بهترین حس دنیارو دارم❤❤❤❤❤

چقدر خوبه شماهارو دارم😊 خدا حفظتون کنه😚😚😚

سلام خوشکلا 😚😚 دلم واستون تنگ شده بید😍😍😍  دارم کم کم حس شیرین اوایل ورودم به تاپیک بامدا ...

سلام خیلیم عالی 👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾

خواهش میکنم عزیزم  ایشالا پرقدرت تر از همیشه ادامه میدی...💪💪💪💪😍💃😍💃😍

خودتم زنده باشی  ایشالا و موفق

😊