2777
2789

حال.خوب#  

بعضی روزها
حال آدم یک جور عجیبی خوب است
خوب که می گویم نه اینکه مشکل نباشد ها ، نه.
خوب یعنی خدا دستت را می گیرد
مقابل غم ها
میگوید " امروز بنده ام باید خوشحال باشد سراغش نیایید "
و تو هی ذوق میکنی
از خوشی های کوچک زندگی ات
از اتفاقاتی که انتظارش را نداری و میشود

من ،هر روزی که بی انتظار و شاکر چشم گشودم حالم خوب بود"
خوب که می گویم
نه اینکه به تمام آرزوهایم رسیده باشم ها ! نه
خوب یعنی خدا را راس آرزوهایم قرار دادم و همه چیز را به او سپردم

امیدوارم حال دلتون خوب باشه و کاراتون روی روال بیفته❤️

😊
بهار دوتا سوال تخصصی یکی اینکه تو اون لوسیون بدن که گفتی با نمک دریاست میشه ژل آلوئورا طبیعی هم اضا ...

میشه مخلوط کنی با ژل الوئه ورا ولی خوب باید همونجا که میری حمام استفاده کنی یا بزاری تو یخچال چون ژل الوئه ورا ماندگاری نداره مگر تو یخچال اونم وقتی ژلش جدا شه تو یخچال هم زیاد نمیمونه من ی بار ژل زیاد داشتم با ی مقدار لوسیون مخلوط کردم همونجا رفتم حمام زدم 

تا حالا با چیزی ترکیب نکردم چون میگن باید زود استفاده شه ماندگاری نداره ولی ازین ژلا که تو داروخانه ها هست اونا چون ماندگاری داره با ویتامین ای مخلوط کردم ریختم تو تیوپ کرم دست تو بیمارستان استفاده میکنم روش نوشته تا ی ماه ماندگاری داره من به اندازه ی هفته ام میدرستم باز دوباره پرش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه مخلوط کنی با ژل الوئه ورا ولی خوب باید همونجا که میری حمام استفاده کنی یا بزاری تو یخچال چون ژل ...

اها پس نمیمونه...

اره اینی که میگی با ویتامین ای تو ی پیج دیدم  چیزای خوبی داشت الان براتون لینک میذارم برا بعد جایگزین کنیم اگه همینقد که میگه  اولی باشه.

پس میگیرم ازون اماده ها هم...

مرسی عزیزم 😚😚

😊
اها پس نمیمونه... اره اینی که میگی با ویتامین ای تو ی پیج دیدم  چیزای خوبی داشت الان براتون لی ...

اره اون آماده ها هم به نظر من خوب بودن منکه الان مدتیه به جای کرم دست استفاده میکنم با اینکه پوست من خشکه ولی عالیه هر بارم با ی چی مخلوط میکنم این دفه با ارگان مخلوط کردم

اره اون آماده ها هم به نظر من خوب بودن منکه الان مدتیه به جای کرم دست استفاده میکنم با اینکه پوست من ...

این لینکشه اون ماسک تخم کتان خامم که تو گفتی داره😋😋

https://www.instagram.com/p/BwteZVzhABc/?utm_source=ig_web_copy_link

😊