2777
2789
ولشون کن خیلی عوضین😇😇😇😇😇😇 مخشون تاب داره محلش نده خوب میشه😆😆

محلش‌ نمیدم نکبت‌ رو

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

✳  رئیس کلنیک بیماری های واگیردار دانشگاه مریلند امریکا

۱. ممکن است ناچارباشیم ماه ها و سال ها با ویروس کرونا: زندگی کنیم. پس انکارش نکنیم و نهراسیم، زندگی خود را تلف نکنیم بلکه زندگی با این واقعیت را بیاموزیم.

۲. نمی توان ویروسی را که به دیواره های سلولی نفوذ کرده با نوشیدن چندین لیتر آبگرم در روز از بین برد، با این کار فقط تعداد دفعاتی را که به دستشویی می رویم بیشتر کرده ایم.

۳. شستن دست ها و حفظ دو متر فاصله فیزیکی بهترین روش برای حفاظت از خود است.

۴. اگر بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خانه ندارید، نیازی نیست سطوح خانه را ضدعفونی کنید.

۵. بسته های پستی، پمپ های بنزین، سبدهای خرید و دستگاه های خودپرداز باعث ابتلا نمی شوند. دست های خود را بشویید و مطابق معمول به زندگی خود ادامه دهید.

۶. ویروس در غذا وجود ندارد. با قطره های آلوده، همانند آنفولانزا، انتقال می یابد. خطری متوجه غذا نیست.

۷. ممکن است به دلیل انواع آلرژی های و ابتلا به ویروس ها حس بویایی را از دست بدهیم. این فقط یکی از نشانگان اثبات نشده کووید ۱۹ است.

۸. با رسیدن به خانه لازم نیست بلافاصله لباس خود را عوض کنید و دوش بگیرید. پاکیزگی فضیلت است، نه دچار هراس بودن.

۹. ویروس کرونا در هوا معلق نمی ماند. قطرات ریز تنفسی و آلوده ای است که با ارتباط نزدیک انتقال می یابد.

۱۰. هوا تمیز است و می توانید در باغ و باغچه و پارک قدم بزنید، فقط فاصله فیزیکی ایمن را حفظ کنید.

۱۱. استفاده از صابون معمولی کفایت می کند، به صابون ضدباکتری احتیاجی ندارید. ویروس، باکتری نیست.

۱۲. نگران سفارش غذا نباشید اما اگر مایلید می توانید قبل از مصرف آن را حرارت دهید.

۱۳. احتمال اینکه با کفشان خود ویروس کرونا را به خانه بیاورید مثل دوبار برخورد با صاعقه در روز است. ۲۰ سال است با ویروس ها سروکار دارم - آلودگی  قطره ای اینگونه منتشر نمی شود.

۱۴. با خوردن سرکه، عصاره نیشکر وزنجبیل در برابر ویروس ایمن نمی شوید! این ها برای ایمنی بدن است نه درمان بیماری.

۱۵. استفاده بلند مدت از ماسک در تنفس و سطح اکسیژن شما اخلال ایجاد می کند. فقط در نقاط پرجمعیت از ماسک استفاده کنید.

۱۶. استفاده از دستکش ایده بدی است، ممکن است ویروس در دستکش جمع و با تماس صورت به آسانی منتقل شود. بهتر است فقط مرتب دستان خود را بشویید.

۱۷. با همیشه ماندن در  محیطی  ضدعفونی شده، ایمنی بدنتان بسیار تضعیف می شود، حتی زمانی که غذاهای تقویت کننده سیستم ایمنی را استفاده کنید، لطفاً به شکل منظم از خانه به پارک یا ساحل دریا بروید. ایمنی بدن با قرار گرفتن در معرض پاتوژن ها بالا می رود نه با نشستن در خانه و خوردن و آشامیدن.

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نمیریم هنوز آماده‌ نیست  ساختمون‌ و کل فضای باغ‌ هنوز خاکه و نيمه آماده‌ منم بدم میاد تو ...

خوب میکنه به خالش رفته 😋😋منم عاشق این خاک و گل بازیام 🤣🤣اصن بیار بدش خودم تو برو کنار واسا خاکی نشی ننه😂😂

😊
خوب میکنه به خالش رفته 😋😋منم عاشق این خاک و گل بازیام 🤣🤣اصن بیار بدش خودم تو برو کنار واسا خاکی ...

😅😅😅😅  ای‌ جونم😘😘

گوج تو چشاشون😂😂😂

😅😅😅😅همینو‌ بگو

مرده شورشونو ببرن 😆😆😆😆

آخ گل گفتی😃

مرده شورشونو ببرن 😆😆😆😆

دیشب دیر وقت بود اودیم‌ خونه‌ آرام رو بردم حموم اومدیم بیرون‌ گفت مامان ‌ لپ‌ تاپم کو ‌ . منم قاطی کردم ‌ گفتم ‌ ساعت ۱و نیم‌ لپ تاپ؟ ‌ برو بگیر بخوابم.  حواسم اصلاح نبود که چی‌ میگه ‌ . 

صبح‌ شد و گودزیلا پاشد بره از حموم اومد بیرون‌ گفت‌ راستی‌ چیزم‌ بردم.  گفتم‌ چیوووو‌ . گفت‌ لپ‌ تاپ‌ُ ‌ منم ناراحتی شدم ‌ گفتم پس بگو آراد دیشب چی‌ میگفت‌ ‌ گفتم‌ بیخودی بردی ‌ کار خیلی‌ بدی کردی‌ . من کلی توش عکس ریختم آراد توش بازی‌ و فيلم ‌ داشت‌ من کار داشتم باهاش.  برو یکی‌ واس مغازه ات بگیر‌ .  پدو میگه همه رو پاک‌ کردم‌ ریختم تو فلش برات ‌ . منم‌ گفتم ‌ فلش میخوام چ‌ کار‌ من همش میخوام اون ‌ تو بریزم.   

خیر سرش شعبه‌ ۲‌ مغازه رو زده‌ واس اون‌ مغازه‌ میخواستم گفتم‌ تو که کل اون ‌ مغازه‌ رو وسایل‌ گرون‌ گرفتی‌ این چیزا گرفتیم برو لپ‌ تاپم‌ بگیر‌ . یه دفعه بیشعور بهمن گفت خبر بابا‌ سکته‌ نکن‌ میارم 😅😅😅‌ 

انتر‌ ریقوووو. گفتم‌ کار خوبی‌ میکنی‌ حتماااااا بیار‌ وگرنه سکته‌ می‌کنم‌.  

منم بهش صبحونه ندادم و گم شده رفت🤣🤣🤣 

از صبح‌ هم‌ قهر کرده‌ فکر کنم‌ 

دیشب دیر وقت بود اودیم‌ خونه‌ آرام رو بردم حموم اومدیم بیرون‌ گفت مامان ‌ لپ‌ تاپم کو ‌ . منم قاطی ک ...

😁😁😁😁😁

انتررررر ریقققققوووووو🤣🤣🤣🤣🤣

حقشه اصلا تو هم محله سگم بهش نزار 😌😌😌

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😁😁😁😁😁 انتررررر ریقققققوووووو🤣🤣🤣🤣🤣 حقشه اصلا تو هم محله سگم بهش نزار 😌😌😌

😁😁😁نگذاشتم ‌ . باهاش سنگينم‌ بدجور