wonderwoman2019 مدیر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 13504 عنوان دورهمی دوستان من | مشاهده متن کامل بحث + 127223 بازدید | 41327 پست سلام دوستانم هروقت تونستید بیاید اینجا دور هم باشیم😊 😊 1398/02/11 | 00:40 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شرمندت کرد ؟؟؟؟؟ دیگه صدات در نمیاد فعلنا😅😅😅😅😅 آره ب خدا منتظر ی صدای خشن و کلفت سیبیلو بودم🤣 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
gisookamand عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 8411 🤣🤣🤣🤣🤣🤣من بیشتر در اومدم همش میگه برو کنار گودزیلا بهت نخوره اخ خیلی گنده ام🤣🤣🤣 ... 😅😅😅😅😅خوبه خوبهمن که اومدم اون اتاق خوابیدمدارم کتاب بیشعوری رو میخونمبا تلفن حرف میزدم جلوش گفتم میخوام یاد بگیرم چطوری با بیشعورای دورو ورم برخورد کنم😜😜😜😜
gisookamand عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 8411 آره ب خدا منتظر ی صدای خشن و کلفت سیبیلو بودم🤣 نه بابا اینا خانم جلسه این،بلدن چطوری سر رات بیارن🤗🤗🤗🤗
kongmin عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 14758 😅😅😅😅😅 خوبه خوبه من که اومدم اون اتاق خوابیدم دارم کتاب بیشعوری رو میخونم با تلفن حرف میزدم ... اوه اوه زدی برجکشو ریختی کهههه🤣🤣🤣🤣🤣 تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
kongmin عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 14758 🤣🤣🤣🤣🤣🤣من بیشتر در اومدم همش میگه برو کنار گودزیلا بهت نخوره اخ خیلی گنده ام🤣🤣🤣 ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حواستو جم کن همیشه توی گوشیت همه چیو پاک کنی خواهر 😄😄😄😄😄😄😄عجب اصطلاحاتیو فهمیده🤣🤣🤣🤣 تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 😅😅😅😅😅 خوبه خوبه من که اومدم اون اتاق خوابیدم دارم کتاب بیشعوری رو میخونم با تلفن حرف میزدم ... 🤣🤣🤣🤣🤣 چ خوب منم کتابش رو میگیرم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 نه بابا اینا خانم جلسه این،بلدن چطوری سر رات بیارن🤗🤗🤗🤗 😂😂 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حواستو جم کن همیشه توی گوشیت همه چیو پاک کنی خواهر 😄😄😄😄😄😄😄 عجب اصط ... 🤣🤣🤣🤣میدونست میزدم تو دهنش با حرف با گوشیش مدرک رو کرد منم پاک کردم😩😩 کثافت عکس گرفت ازش گفت چرا فوحش هایی که بهم دادی رو پاک کردی🤣🤣🤣 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
kongmin عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 14758 🤣🤣🤣🤣میدونست میزدم تو دهنش با حرف با گوشیش مدرک رو کرد منم پاک کردم😩😩 کثافت عکس گرفت ازش ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لامصب عوضیحالا نامحسوس اینجا نباشه😧تو.روحه.هرچی.گودزیلاس# تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
bahar49 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 9742 🤣🤣🤣🤣میدونست میزدم تو دهنش با حرف با گوشیش مدرک رو کرد منم پاک کردم😩😩 کثافت عکس گرفت ازش ... یعنی اومده سر گوشیت دیده😝😝
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 لامصب عوضی حالا نامحسوس اینجا نباشه😧 تو.روحه.هرچی.گودزیلاس# 😂😂😂جهنم اینجا رو هم میدونه هستم . ولی فعلا خَفَقانه. هنوز نترکیده ولی نمیتونه اینجا رو بخونه میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 یعنی اومده سر گوشیت دیده😝😝 گوشیم نه . تبلت آراد رو برداشته رفته تو تل روئیت کرده🤣🤣 بعد با گوشی خودش ازش عکسگرفته که ثابت کنه واقعاگودزیلاس🤣 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
kongmin عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 14758 😂😂😂جهنم اینجا رو هم میدونه هستم . ولی فعلا خَفَقانه. هنوز نترکیده ولی نمیتونه این ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣حواستو بیشتر جم کن خواهر ، همیشه همه رو پا کن 😘😘😘😘😘😘😘😘 تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حواستو بیشتر جم کن خواهر ، همیشه همه رو پا کن 😘😘😘😘😘😘😘😘 خخخ چشم😙😙 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
bahar49 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 9742 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حواستو بیشتر جم کن خواهر ، همیشه همه رو پا کن 😘😘😘😘😘😘😘😘 ای خدا مریمی از دست معصومیت و خانومی تو🙂پاک کن چیه بزنه هشتک و پشتکش کنه تا معنی حریم خصوصی رو بفهمه🤣