2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییلی‌ عجیبه‌ امروز وحشتناک‌‌ هواااا گرمه😯😯 من میترسم🤣

مامانم اینام شمالن میگف امروز خیلی گرمه😊

گفتم برید هواخوری حالتون جا بیاد یکم نفس تازه کنید 😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
مامانم اینام شمالن میگف امروز خیلی گرمه😊 گفتم برید هواخوری حالتون جا بیاد یکم نفس تازه کنید 😊

آره‌ خیییلی‌ خیییلی‌ گرمه‌ 

ولی شنیدم آرامش‌ قبل‌ طوفانه‌ 

میگن از فردا بارندگی زیادیه

آره‌ خیییلی‌ خیییلی‌ گرمه‌  ولی شنیدم آرامش‌ قبل‌ طوفانه‌  میگن از فردا بارندگی زیادیه

خداکنه😇😇😇😇😇

حالا اونا ویلاشون لبه دریاس گفتم سونامی نیاد ببرتتون 😆😆😆😆😆😆

حسین.تو.لوح‌خودت‌وعممممت#   حسین.تو.روحه.عمووزن.ع# موت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والااااااا‌ مرتیکه ی حلزون‌ خور🤣🤣🤣 مریم حلزون‌ هم کباب کرده خورده ‌ امروز دیدم اومده میگه بیا از این به بعد از اینا مصرف‌ کن کره حیونی‌ . روغن حیوانی.  روغن کنجد 🤣🤣🤣 بهش میگم خییییلی‌ جون دوستی‌ ولکن‌ دیگه بابا 

دیروز شیر گاو گرفته بود امروز میگه اون رو دیگه بریز دور رفتم‌ شیر بز‌ خریدم🤣🤣🤣 

خودش میخوره‌ منم اینجوری 😷😷😷😷

🤣🤣🤣 اون‌ وقت‌ میگم فقط کیون‌ من مونده بخوره‌ میخندید

خداکنه😇😇😇😇😇 حالا اونا ویلاشون لبه دریاس گفتم سونامی نیاد ببرتتون 😆😆😆😆😆😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دریا سر کوچه اون طرف خبابونشون‌ هست🤣🤣🤣 اگه‌ شانس منه سونامی‌ میاد

والااااااا‌ مرتیکه ی حلزون‌ خور🤣🤣🤣 مریم حلزون‌ هم کباب کرده خورده ‌ امروز دیدم اومده میگه بیا از ...

وای عجب چیزیه این گودزیلات 😨

حالا اینارو کی بهش میگه🤨انگار خیلی دهن بینه😆

پری که تموم شد بگو حالا ی لیس از کیونم بزن شاید برات خوب بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بالاخره حالا که داره همه چیو امتحان میکنه اینم روش 😆😆😆😆بگو تاره بهت افتخار میدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای عجب چیزیه این گودزیلات 😨 حالا اینارو کی بهش میگه🤨انگار خیلی دهن بینه😆 پری که تموم شد بگو حا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پری تموم‌ شده‌ امشب‌ میگم بیا اااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣 

دوستاش میگن‌ . بازار ماهی فروشا بهش میگن ‌ اینجا با داییش‌ زمین‌ برنج گرفتن‌ آشنا زیاد دارن‌ اونا بهش میگن  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

اوه اوه چه شبی بشه امشب💃💃💃💃💃💃💃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای بابا تو چه گیری افتادی هر روز یکی میخواد ی چیزی بگه اینم بخوره حالا مریض نشه با این تجویزها😐

حالا که اینقد مصمم هست حتما راضیش کن بره ی دکتر تغذیه رژیم بهش بده 

اوه اوه چه شبی بشه امشب💃💃💃💃💃💃💃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای بابا تو چه گیری افتادی هر روز یکی میخو ...

🤣🤣🤣مریم گودزیلا خیر سرش‌ خوب‌ داره کم میکنه تو ۱۰ روز ۵ و نیم‌ کیلو کم کرده شانس داره

🤣🤣🤣مریم گودزیلا خیر سرش‌ خوب‌ داره کم میکنه تو ۱۰ روز ۵ و نیم‌ کیلو کم کرده شانس داره

چه عالییییی بابا دمش گرم 

تو.روحه.ژنشون#  

مگه میکی نبود بهار گفت تو ی هفته رژیم کتو ۵ کیلو کم کرد