2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده ورزشامو انجامیدم 👌👌👌👌

الانم داره برام مهمون میاد البته خودمونیه راحتم ، ناهار فیله گذاشتم با برنج . البته خودم سوف میخورم😁😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام سلام روز قشنگتون بخير من برگشتم سر زندگيو رژيمم،خوب با نسكافه شروع ميكنيم😁😁

سلام عزیزم خسته نباشی 😘😘😘😘😘

از سوپ شروع میکردی حالا😊😊😊😊

چه غلطااااااا بگو حالا نمیخواد اینقد بخودت برسی😒😒 حالا گودزیلای من میگه من دیگه غذا نمیخورم چاق ش ...

😂😂😂😂 ایی‌ خدا‌ بهش بگو عین‌ آدم بخور همیشه‌ بخور 

رژیمی ‌ بخور‌ چرب و چیلی نخور 

این‌ گودزیلا کچل‌ انقدر خوب پیش میره‌ هر روز میره پیاده روی‌ کل شیطان‌ کوه‌ رو پیاده میره‌ استخر لاهیجان‌ رو کلی پیاده میره‌ دو دور‌ هم میره‌ بعد یه بطری آب کرفس‌ هم میگیره‌ و میخوره🤣🤣🤣 دیشب من و گودی هم باهاش‌ رفتیم‌ گفت میخوام به پیاده‌ روی دعوتتون‌ کنم . یکی یه بستنی‌ هم گرفتیم‌ تو لیواننای بزرگ بود تا ۵ دقیقه راه رفتیم من داشتم‌ بیهوش میشدم‌ از سرما🤣🤣🤣 گفتم سگ تو روحتواس‌ خودت آب کرفس‌ واس من که پالتو ندارن بستنی😂😂خلاصه‌ برگشتم تو ماشین‌ بخاری‌ رو بغلم‌ کردم

😂😂😂😂 ایی‌ خدا‌ بهش بگو عین‌ آدم بخور همیشه‌ بخور  رژیمی ‌ بخور‌ چرب و چیلی نخور  این ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆وای از دسته این گودزیلای کچله توووو🤣🤣🤣🤣🤣

اینا آدم بشو نیستن خواهر یا از اینور بوم میفتن یا از اونور،

حالا گودزیلای من زیاددغذای پرکالری نمیخوره مواظبه ولی کلا تپله🤣🤣

😂😂😂😂 ایی‌ خدا‌ بهش بگو عین‌ آدم بخور همیشه‌ بخور  رژیمی ‌ بخور‌ چرب و چیلی نخور  این ...

هی بهش غر بزن به تلافی همه ی غرایی ک تو رژیم زده😂😂😂از فرصت  نهاااایت سوء استفاده رو بکن 🤣🤣🤣

اینا کلا حد وسط ندارن همشون یا صفرن یا صدن 😶

😊
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆وای از دسته این گودزیلای کچله توووو🤣🤣🤣🤣🤣 اینا آدم بشو نیستن خواهر یا از ...

🤣🤣🤣🤣 این یاد گرفته‌ دیگه اب هم میخواد بخوره‌ میگه یه سرچ‌ بزن ببینیم چیه🤣