2777
2789
☹☹☹☹خییلی سرفه‌ میکردیم‌ فقط یه پاساژ رفتیم‌ .  وااای‌ شهرزاد‌ چ قدر مدل پالتو و بارونی ها‌ زش ...

سلام عزیزدلم 😚😚😚😚

منم دیروز رفتم خرید ولی چیزی نخریدیم خیلی جنسا آشغالی و گرون بود حالا کاشکی میرزید بازم آدم میخرید ولی اصلا بدرد نمیخورد☹

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

‍ سلام صبح زیباتون بخیر ☕ 🌸 😊

سلامی به زیبایی عشق💖

به طراوت لبخند😊

به روشنایی خورشید☀️

به شما دوستان جان🥰

صبحتون سرشار از مهربانی💕

شروع هفته تون پُر برکت😊 🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید.

سه اتفاق حتی کوچک.

این کار را برای 21 روز ادامه دهید.

"سه اتفاق هر روز باید مختص آن روز باشند."

این کار مغز را عادت می دهد که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق تحقیقات انجام شده، چنین عادتی(حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث خوشحالی شما می شود.😊

نیایش_صبحگاهی#  

آرامش ، ‌یعنی لطافت و نرمش روح...

خدایا ! در این آدینه پاییزی :

هدایتم کن ، در برخورد با اطرافیانم از کاه کوه نسازم، مسائل را بزرگ نکنم تا چنان سخت شوم که آرامش را از خودم بگیرم ، به من قلبی لطیف عطا کن...

و راهی ام کن به راهت ،که هر چه راهِ غیرِ مقصد توست ، بیراهه ست!

امسال با تولد عادلترین بنده ات شروع شد، همانکه در اوج قدرت دیناری از بیت المال را غارت نکرد ...

در آخر از تو میخواهم یاری کنی ، تا در اوج قدرت هم عدالت را رعایت کنیم و بنام دین حقی را ناحق نکنیم‌

سلام عزیزم سحر خیز زورکی🤣🤣گودی پاشد رفت دستشویی خودش خوابید من دیگه خوابم نگرفت😒😩

ای وای چقد خوابت سبکه عزیزم😉 حالا تا بیاد خوابت بگیره گودی پاشده 😑

☹☹☹☹خییلی سرفه‌ میکردیم‌ فقط یه پاساژ رفتیم‌ .  وااای‌ شهرزاد‌ چ قدر مدل پالتو و بارونی ها‌ زش ...

اره تو ویترینا دیدم همه اشغالن اینجا ک ولی تهران باز برا همه سلیقه ها هست..من خوب شد خیاطی میکنم وگرنه خدا شاهده عمرا این مانتوهای درب و داغونو میپوشیدم😫 هرکی هرجاشو خراب کرده شده مد🤣🤣🤣اون روز ی پالتوهای نقره ای دیدم انگار آلومینیوم بود بعد ادمو یاد این مامورای قرنطینه مینداخت بخدا ک میان بیمارای خاص رو با ماسک و چکمه واون لباس نقره ای ها میبرن😒😒

😊
اره تو ویترینا دیدم همه اشغالن اینجا ک ولی تهران باز برا همه سلیقه ها هست..من خوب شد خیاطی میکنم وگر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا همینجوریه

ای وای چقد خوابت سبکه عزیزم😉 حالا تا بیاد خوابت بگیره گودی پاشده 😑

خیلی سبک نیست که مثلا با کوچکترین صدایی بیدار بشم یا مثلا مث بابام ادم کنارش راه میره بیدار میشه🤣🤣🤣ولی سر وصدا بشه بیدار میشم من بیدار بشم دیگه  خوابم نمیبره اما کسی کاریم نداشته باشه قد خرس میخوابم ننه🤣🤣

میبیین ننه🙄🙄دیگه تموم شد مگه ظهر چرتی بزنم...

😊
خیلی سبک نیست که مثلا با کوچکترین صدایی بیدار بشم یا مثلا مث بابام ادم کنارش راه میره بیدار میشه🤣🤣 ...

خب پس حتما ظهر ی چرتی بزن😊

این بابا ها که نگو 🤣🤣🤣

ما هیچ وقت نمیفهمیم بابا خوابه یا بیدار😁وقتی خرو پف میکنه مامانم میگه بیداره داره به حرفای ما گوش میده😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆