2777
2789
سلام مریم جون چه کردین با دلارا😂😂 ماکه هنوز گذاشتیم گرون بشه😐 شوهرم میگه همه چی سه برابر شد غیر ا ...

سلام عزیزم هیچکاری نکردیم فعلا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای راس میگه بنده خدا 🤣🤣🤣گودزیلا هم همینو میگه 😆😆😆گفتم اینا همزادن😁😁😁

والا ما ی آپارتمان فروختیم ۲۰۰ الان شده ی تومن اون بیشتر میسوزونتش😅😅😅😅تازه دلارم داشت تو ارزونی فروخت ۲۹۰۰😆 حالا ببین چقد فکر و خیال میکنه ، 

تو این اوضاع هیچکس فکر نمیکرد اینقدر گرونی بشه خدا لعنتشون کنه .

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دلم رف پنجشنبه برم خونه مامانم میگم برادرزادم جلو مشق بنویسه😃😃😃 عاشق کلاس اولی هام با اون دست ...

🤣🤣🤣دست خط که‌ نگوووووو😨😨😨

معلمشون‌ بهشون املا میگه تو دفتر املاشون‌ تا حالا ۶ تا املا‌ داشتن   هر ۶ تاش‌ نمره ی املاش‌ بسیار‌ عالی شده

نمره ی خطش‌ نیاز به‌ تلاش🤣🤣🤣🤣

سلام به همه دوستای خوب و مهربونم حسابی دلم برا همه تون تنگولیده کلی هم کار انجام نشده دارم که لیست ک ...

سلام‌ بهار جون به‌ سلامتی‌ بری‌ و برگردی‌ 

انشالا‌ که موفق‌ میشی 

🤣🤣🤣دست خط که‌ نگوووووو😨😨😨 معلمشون‌ بهشون املا میگه تو دفتر املاشون‌ تا حالا ۶ تا املا‌ داشتن ...

ای جاااااااااان🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

هر صبح باید دروازہ ای برای

رویش دوبارہ مـهربانی باشد

همان که نیما گفت:

پس از این

همہ چیز جهان تکراريست

جـز  #مهربانی😍

#سلام_صبح_بخیر

روزتون سرشار از

عشق و مهربانی 🌹

نیایش_صبحگاهی#  

جانا ! باز هم آمدم ، امروز مشتاق تر و پرانگیزه تر از همیشه آمدم ، تا دل به دریا بزنم ، مطمئنم با اتکا بر تو گاه و بیگاهها را رد میکنم و بقولی "این نیز بگذرد" ها را تجربه میکنم ، من لایق دریافت نعمت و پاداش تو هستم ، چون سرور کائنات هستم، سزاوار زندگی خوب و ثروت و سلامتی هستم.

لحظه ای به امداد الهی شک ندارم، من تنها به هوش و تدبیرهایم تکیه نمیکنم ، بلکه تمام توسل من تویی..

خدایا شکرت😇.

.