2777
2789
برا تولد دختری هم نگران نباش توکل به خدا شاید تا فردا نظرش عوض شد به زبونی بگیر خرش کن فعلا شاید فرج ...

ممنونم عزیزدلم دیگه ول کردم اعصابم نمیکشه باهاش حرف بزنم باور کن برای مراسمای مادربزرگم خیلی اعصابمو خورد کرد😐

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزدلم دیگه ول کردم اعصابم نمیکشه باهاش حرف بزنم باور کن برای مراسمای مادربزرگم خیلی اعصابمو ...

اره میفهمم بابای منم قرابت نژادی باش داشت میدونم چه کرمی میاد سراغشون اینجور وقتا😒

😊
دوستیا نیکی☹☹👇👇👇 @bahar49     @kongmin     @ ...

ای جانم بگو بخدا منم همین حسو برای تک تکتون دارم، الان نیکی نیس دلم براش تنگه واقعا😔

به امید خدا بتونه زودتر وصل بشه به سایت😊

آره والا باید بدیم ببرنش تو گونی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
میشه بگی چجوری درس کردی ؟ ممنونم   و  😙😙😙😙

مرغ و میشورم میذارم رو صافی ابش بره 

بعد ی دور نمک میزنم بهش میذارم ۱۰ دقیقه میمونه یخچال بعد ی مخلوطی از ادویه کاری+آبلیمو +زعفرون+زردچوبه +کنی پودر سیر درست میکنم با فرچه کاملا داخل و بیرونش رو میمالم میذارم ۱۰ دقیقه تو یخچال ۲ دور این کارو میکنم هربارم ده دقیقه بمونه تو یخچال ک اضافش بره بعدش یکم گوجه+هویج +پیاز+فلفل دلمه نگینی خورد میکنم میذارم تو شکمش درشو میدوزم زیر پوست زیر بغلش یا هرجا ک بشه و فرمشو خراب نکنه ی کوچولو سوراخ میکنم ازین مواد میریزم بعد روغن میریزم تو قابلمه اینور اونورشو یکم سرخ میکنم ک وقتی پخت شکل ظاهریشو حفظ کنه پاره پوره نشه بعد برا ی مرغ متوسط ۴ لیوان آب اضافه میکنم میذارم اب جوش میاد بعد دیگه حرارت متوسط درشو میبندم تا بپزه خوب ابشم چک کن اگه کم شد اب جوش اضافه کن خیلی مغز پختم میشه و خوب میشه... دوس داشتی میذاری ابش جمع بشه دوسم داشتی یکم اب دار ورمیداریش ..

من وقتی هانیتا میگه مرغ سوخاری اب دار اینجوری درست میکنم براش 🤣

😊