مرغ و میشورم میذارم رو صافی ابش بره
بعد ی دور نمک میزنم بهش میذارم ۱۰ دقیقه میمونه یخچال بعد ی مخلوطی از ادویه کاری+آبلیمو +زعفرون+زردچوبه +کنی پودر سیر درست میکنم با فرچه کاملا داخل و بیرونش رو میمالم میذارم ۱۰ دقیقه تو یخچال ۲ دور این کارو میکنم هربارم ده دقیقه بمونه تو یخچال ک اضافش بره بعدش یکم گوجه+هویج +پیاز+فلفل دلمه نگینی خورد میکنم میذارم تو شکمش درشو میدوزم زیر پوست زیر بغلش یا هرجا ک بشه و فرمشو خراب نکنه ی کوچولو سوراخ میکنم ازین مواد میریزم بعد روغن میریزم تو قابلمه اینور اونورشو یکم سرخ میکنم ک وقتی پخت شکل ظاهریشو حفظ کنه پاره پوره نشه بعد برا ی مرغ متوسط ۴ لیوان آب اضافه میکنم میذارم اب جوش میاد بعد دیگه حرارت متوسط درشو میبندم تا بپزه خوب ابشم چک کن اگه کم شد اب جوش اضافه کن خیلی مغز پختم میشه و خوب میشه... دوس داشتی میذاری ابش جمع بشه دوسم داشتی یکم اب دار ورمیداریش ..
من وقتی هانیتا میگه مرغ سوخاری اب دار اینجوری درست میکنم براش 🤣