2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریمی کولاک کردی ها 👌👌👌حسابی مبارکت باشه

فدای تو میتونیم دیگه تنها کاری که از دستم برمیومد😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😆😆😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾 به به چه عالی سایزات😍😍😍خیلی ظریف مریقه بالاتنت ب ...

چرا خواهر هم بازوم هم رونام شل ان😩😩😩جی جی هام آب شدن میگم باید برم بادکنکی کنم🤣🤣🤣سها هم که نمیاد تخسیم کنیم🤣

فدای تو میتونیم دیگه تنها کاری که از دستم برمیومد😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😆😆😆😆😆😆😆

مریم البته نمی خوام دخالت کنم ها ولی به نظرم ی کم هدفت رو پایین تر بیار حدود ۵۵/۵۶اخه ۵۸خیلی لب مرزه ماها هم که ژن نیس لامصب داریم تا دو روز بخوریم میشیم ۶۰

مریم البته نمی خوام دخالت کنم ها ولی به نظرم ی کم هدفت رو پایین تر بیار حدود ۵۵/۵۶اخه ۵۸خیلی لب مرزه ...

آره منم سریع میرم بالا باشه میرم دوباره تو رجیم خودمم میخوام کمتر بشم 😊

سگ.تو.این.شانس#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
چرا خواهر هم بازوم هم رونام شل ان😩😩😩جی جی هام آب شدن میگم باید برم بادکنکی کنم🤣🤣🤣سها هم که نمی ...

سفت میشه دوست سخت کوشم😚😚اونارو هم نهایت دوتا لیمو برو بکار عالی میشه😍😍ای جونم حسابی باربی شدی مبارکت باشه نتیجه زحمتت

عاشق کمرت شدم😍😍

😊
سفت میشه دوست سخت کوشم😚😚اونارو هم نهایت دوتا لیمو برو بکار عالی میشه😍😍ای جونم حسابی باربی شدی مب ...

من کلا مدل بدنم کمر و شکم ندارم همون موقعی هم که چاق بودم کمر و شکم نداشتم ی کم پهلو داشتم که خداروشکر زود آب شدن ولی تا دلت بخواد رون و بازو و کیون دارم🤣🤣🤣

نمیدونم مترمو کجا گذاشتم از دسته این گودی قایمش کردم ، برم ببینم من چقدم ، حسودم خودتونید😜

😚😚😚بلو پیدا کن ننه من ی سریاش تثبیت شده ک ب نفت رسیدم 🤣🤣🤣بقیشم دیگه عید میگیرم ایشالا ک همه سایزام تثبیت شده باشن تا اون موقع 

😊
😚😚😚بلو پیدا کن ننه من ی سریاش تثبیت شده ک ب نفت رسیدم 🤣🤣🤣بقیشم دیگه عید میگیرم ایشالا ک همه سا ...

منم سایزام فرقی با دفه قبل نکرده بود فکر کنم تثبیت شدن دیگه فقط دور کیونم ی سانت کم شده بود

من کلا مدل بدنم کمر و شکم ندارم همون موقعی هم که چاق بودم کمر و شکم نداشتم ی کم پهلو داشتم که خداروش ...

بهتر ننه سختش همون شکم و کمره من پددددرم درومد با کمر و پهلو تا اب شدن لاک پشتی میومد بالا تا ایم شیکم هم سفت بشه موهام سفید نشه خوبه🤣🤣

😊