2777
2789
ی گروه تشکیل بده بگو چیه همش پخت و پز بابا برید باشگاه برید ولگردی خونه نمونید🤣🤣🤣🤣ک وقت نکنن کدب ...

شانس نداريم ننه

حالا نميشد ما بيفتيم تو ساختمون گشادا😅😅😅😅

زرنگن عامو باشگاهم ميرن 😑😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهههه کلی دسر رو میزه😣😣😣😣😣حیف جام نیست عکس بگیرم براتون😥😥 زیر ذره بین همسران همکاران گودزیلا ...

حالا سیامک حسودیش نشه 😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلام خوشگلا، من همچنان درگیر سرماخوردگیم، استراحت هم ندارم خیلی دارم اذیت میشم، بازم خوشحالم که رادین بعد ده دوازده روز خوب شد، مدرسه رفته، هوا هم باز الوده است، و خییییلی سرد

دوستان برای لب چی پیشنهاد میکنید که من لبام تو پاییز و زمستان خیلی خشک میشن، ویتامین آ میزنم، شما چیز دیگه ای، میدونید؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
حالا سیامک حسودیش نشه 😆😆😆😆😆

نه زناشون شاخکاشون فعال بود خودشون اگرم فضولی بخوان بکنن از گودزیلا خجالت میکشن غلاف میکردن 🤣🤣🤣اخه اینا خیلیااااشون با هم درارتباطن خانماشون گروه دارن یا مثلا دم در میشینن ارتباط خانوادگی دارن بلاخره با ی طریقی حتما همو میشناسن اما من غار نشینم برا همین کنجکاو میشن حالا خدا میدونه دیدن من این لیوان گنده رو هی میخوردم چیا گفتن🤣🤣الان گفتن اینو ببین چه کلاسی میذاره با این لیوانش هیچی نمیخوره🤣🤣🤣دیگه نمیدونستن من ژنم گوزه وگرنه با کله رفته بودم تو بشقاب😝😝

😊
سلام خوشگلا، من همچنان درگیر سرماخوردگیم، استراحت هم ندارم خیلی دارم اذیت میشم، بازم خوشحالم که رادی ...

سلام عزیزم خداروشکر رادین خوبه ایشالا خودتم زود خوب بشی

مهدیه جان منم پوست لبم زود خشک میشد قبلا ویتامین لب میزدم هیدرودرم خوب بود اما زیر ساختی نبود زیادباید همیشه میزدم اما مدت زیادیه روغن بادام شیرین میزنم خیلی خیلی عالیه همون شب موقع روغنکاری میزنم دیگه نرم نرمه حتی گاهی یادمم میره اما دیگه خشک و پوسته پوسته نمیشه 

😊
سلام عزیزم خداروشکر رادین خوبه ایشالا خودتم زود خوب بشی مهدیه جان منم پوست لبم زود خشک میشد قبلا وی ...

چقدر خوووووب اینو که هر شب دارم میزنم به زیر چشم از این ببعد به لب هم میزنم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

خب عجیجانم تا شما سرگرم زندگانی هستید منم برم ببینم عکسی ک از کله گردالی گرفته بودم پیدا میکنم ک برا رو جا تبلتیم درستش کنم نتم ندارم  دوباره سرچ کنم این همه نگردم☹☹

😊