2777
2789

@bahar49  

سلام عزیزدلم خوبی خانواده خوبن 😚😚😚😚😚

پیشاپیش تولد ملینه جون و سالگرد ازدواجتون مبارک❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

حسابی مشعول تدارکات هستیا😉😉😉😉😉😉

ی سری بزن اینجا 😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فرقی نمی‌کند که فرض کنیم یلدا جشن به دنیا آمدن ایزد جنگاور میتراس است یا گرامی‌داشت تولد خورشید

آن‌چه که به گمانم این شب را خاص می‌کند ساختن سرودی است در ستایش امید.

ما وارث کهن‌فرهنگی هستیم که طولانی‌ترین و تاریک‌ترین شب سال را به سوگواری نمی‌گذراند بلکه جشن می‌گیرد زیرا به آن نورِ نهفته در دل تاریکی ایمان دارد.

گاهی با خودم فکر می‌کنم اگر این یقین باشکوه که شب می‌گذرد در جان ما به یادگار نبود در این درازنای تاریخ خون‌بار خویش چگونه سوزانده شدن تخت‌جمشید را تاب میاوردیم، تاخت‌تاز تازیان را، تطاول تاتار و هزار رویداد نفس‌گیر قدیم و جدید را...

از این منظر اگر که نگاه کنی یلدا جشنی است در ستایش تولد نور، گذشتن شب، امیدوار ماندن به فردا و برکت بخشیدن به بودن.

یلدا جشنی است در ستایش زندگی و خدا می‌داند که در این دوران دشوار مصائب اقتصادی و تهدیدات امنیتی، یک‌به‌یکِ ما مردمان ایران‌ تا چه حد نیاز داریم با آدم‌های عزیزمان تا دور هم جمع شویم و پناه ببریم به شعر و آواز و آغوش تا مبادا که فراموش‌مان شود فردا به لطف این با هم بودنِ ما، بیتردید سهممان خورشید است

😊
من امروز اش گذاشتم یا دخی رفتیم بیرون چوب و برگ خشک جمع کردیم برا میز یلدا برفی زمستونیش کنیم😝 الان ...

خوش باشی الهی همیشه😇😇😇😇😇😇

برم ناهار بعدم با دختری ریسه میسه هاو برفیجات یلدا بدرستیم😝😝 دلخوشی.های.کوچک.شهرزادی#  

آخ جون حتما برا ماهم عکس بزار لذت ببریم😊😊😊😊

چشم خنزلیجاتمون تموم شد عکس میذارم به خل و چلیامون بخندید دلتون شاد بشه ننه 🤣🤣😚😚

فداااات ماهم با شما انرژی میگیریم😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊