2777
2789
😘😘😘😘 يعني جاتون خالي بودا مهديه جون الان بهترين موقع هست كه بياي خوزستان،تونستي بياين خوشحال م ...

حق داری خواهر منم چون دیوونه ی بارونم و خوزستانم هستم قششششنگ با پوست و استخون درک میکنم چی میگی 🤣🤣

همیشه به حال خووووب😋😋😍😍

😊
اتفاقا نگاه كردم ببينم دزفول چه خبره،ديدم بارون نزده امروز😑😑😑😑 بيشتر شهراي خوزستان بارندگي بود ...

اره نهلتی امروز بالون نداشتیم... 

ایشالا ک پر بارون باشه از بس ک این کشور ما داغونه ادم نمیدونه چی دعا کنه بگی بارون بیاد اینقد زیرساختای خرابه همه جا رو اب میبره... بگی نیادم خشکسالی میشه 😄

امیدوارم پر بارون باشه و همه از نعمت قشششنگ خدا کیف کنن و کسی رو اب نبره😔

خرم ابادم خییییلی بارون بود بازم احتمال سیل دادن تو 9 استان 😖😖

😊

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قابلتو نداره😘😘😘😘 تو هم بيا اينجا الان فقط اومدن داره بچه ها به خدا تعارف نميكنم همتون بياين يه ...

قربون محبت و مهربونیت عزیز دلم ایشالا همیشه خونتون پر شادی باشه و سفرتون پر برکت😙😙😙😙

فعلا ک کارگران بدجوری مشغول کاریم ننه دندون سفر نداریم 🤣🤣ایشالا ی وقتی فرصت بشه حتما ی قرار خوب میذاریم 😍😍تو فقط رفتی زیر بارون دعامون کن با قلب مهربونت 😘😘😘

😊
قابلتو نداره😘😘😘😘 تو هم بيا اينجا الان فقط اومدن داره بچه ها به خدا تعارف نميكنم همتون بياين يه ...

سلام عزیزدلم چقد عکسا عالی بود ممنون😘😘😘

خیلی محبت داری مهربونم متشکر انشااله ی روز بیام تو ی فرصت خوب😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

خدایــــ💖ــــــا🙏

صبحدم ☀️

امروز نیز برآمد🌸🍃

درود بر جاده‌های 🌸🍃

بی انتهای جبروتت🌸🍃

تو را عاشقانه فریاد می ‌زنم🌸💖🌸

چون به تڪرار🌸🍃

اسمت عادت کرده‌ام💖🙏

نیایش_صبحگاهی#  

الهی برای سلامتی ام ، برای کارم ، روزی امروزم شکر.

الهی  برای این دم، این فرصت یاد آوری و روشن بینی، این حال خوش وصل با وجود بیکرانت ، شکر

من باور دارم خردی عظیم، بر ذره ذره های کائنات، پرتو افشانی میکند و در برابر شکوه و اقتدارش من تسلیمم.

خداوند عمل میکند و آنگاه که من عشق میورزم خداوند بر توانم می افزاید و هنگامی که خدمت میکنم ، حامیم میشود.شکرت.

اره نهلتی امروز بالون نداشتیم...  ایشالا ک پر بارون باشه از بس ک این کشور ما داغونه ادم نمیدون ...

انشااله

منم بارونو خيلي دوست دارم اما همش ميگم انشااله همه كيفشو ببرن كسي مسافر نداشته باشه نگران شه 

كشاورزا پارسال كه خيلي ضرر كردن اما همش به خاطر اين بود كه آب سد رو باز كردن تو زميناشون كه سد نشكنه

سد پر بود تمام سالها مردم نه آب درست حسابي داشتن نه يه ذره اب تو رودخونه ها بود همش ميگفتن آب نيست زمينا خشك شده بود همش به همين خاطر گرد و خاك بود

تا يه ذره بارون زد ترسيدن سد بشكنه گندش در اومد

انشااله امسال پر بارون باشه كشاورزا ضرر پارسالشون جبران شه مسئولا هم درست عمل كنن كه جريان سال گذشته پيش نياد 

😚😚😚😚فدات بشم‌ عزیزم‌ . گیسو جون مهربون‌ . 

شما هم تشریف بیارین‌ تو آلودگی و سرما ی اینجا🤣