2777
2789
خخخخخخخخخ واقعا😖😖😖😖 سوپ نيكي رو هميشه اول بگو،ماشااله سردسته همه خيشمزه هاس لهنتي🙄🙄🙄🙄

فک کن گیسو جون قورمه سبزی برا اینکه ویتامین سبزیاش نره تازه میگرفتم خورد میکردم تفت میدادم خیلی کم بعد به لوبیا و گوشت پخته اضافه میکردم اصلا سرخش نمیکردم 🤢🤢خداروشکر گذشت 😂😂

😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام خوشگلای من😍😍😍😍

صبحتون بخیر

من ۳۰۰ گرم کاهش داشتم، بی ورزش

مدرسه خییییلی انرژی میبره فکری، کلامی از صبح تا ظهر رو پا هستم شاید ده دقیقه سرجمع بشینم

از دیروز هم کمر درد خیییلی افتضاحی شدم که نمیتونم راست وایسم، تمام دیشب ناله کردم، الان دیگه یه شیاف دیکنوفناک گذاشتم با این عوارض زیادی داره ولی تحمل درد دیگه ندارم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
سلام خوشگلای من😍😍😍😍 صبحتون بخیر من ۳۰۰ گرم کاهش داشتم، بی ورزش مدرسه خییییلی انرژی میبره فکری ...

سلام کاهش مبارک مهدیه جون😍😍

اخییی عزیزم درسته ک برای کارت مجبور زیاد سر پا باشی ولی به خودتم ی جاهایی اوانس چند دقیقه بده وسط فعالیت که کمرت اذیت نشه اونم با سابقه ی کمر درد چند وقت پیشت...مواظب خودت خیلی باش کمر درد واقعا ازار دهنده است ایشالا ک زودی خوب بشی😙😚

😊

🍁سلام ای صبح لبریز از ترانه

🍃سلام ای مهرزاد جاودانه

🍁بخوان تصنیف بیداری برآیم

🍃تویی رمز نشاط هر کرانه

🍁ســــلام

🍃صبحتون پر شور و نشاط

🍁هفته تون پر از خبرهای خوب

🍃و یهویی های شاد

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

یکشنبه ۷مهر1398

خدایا دلم را با نور مهر و زلال خود پیوند بده ،چشمانم را به بصیرت نورخودت باز کن ،تا اندوه و تاریکی راهی به من نداشته باشد ، میدانی که جز تو کسی را ندارم.

خدایا در راه تو بار مسولیتی نیست که سخت و کمرشکن باشد ، راه تو و یاد تو فیض و رحمت است که لحظه به لحظه همواره میباری.

خدایا ! امروز من باورهای غلط را به دور انداخته ام،تو هم جسارت تکرار و تمرین در ساختن باورهای الهی را برمن نازل کن.

مریمی فرستادم واتس برو اونجا دان کن نصبش 

عزیزم هر کاری کردم نشد بعدم اومدم خونه دیگه نشد گوشی دست بگیرم 😊حالا میگردم بازم