2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بنده ورزشام انجام شد ماسک و یخمالی هم کردم برم بزندگانی برسم خدا کنه دوباره سایت قط نشه تا برگردم ...

بخدا اگه امروز قطع بشه به محض اینکه وصل بشه نی نی یارو صدا میکنم هرچی از دهنم درمیاد میگم قید کاربریمم میزنم😑😑😑😶😶😶

😊

سلام به دوست جونیای خودممممم

ببخشید دیر شد بهتون سر بزنم همیشه بیادتونم منتها تا توی رژیم گرفتن آدم نشدم به خودم اجازه نمیدم اینجا باشم😆😆😁

بچه ها من از دوهفته پیش شروع کردم به کالری شماری بصورت جدی هفته ی اول که پری شدم اونم بشکل و طرز عجیبی که انگار توی سیلاب گیر کرده بودم😅 هفته ی دوم هم شدید سرماخوردم و اوضاعی داشتم😒 ولی با این وجود دوکیلو کم کردم و خدارو شاکرم😆😆 

هر هفته میام گزارش کاهشمو میدم ولی همچنان خودمو بایکوت میکنمکه رژیم گرفتنم روتین بشه😉

سلام به دوست جونیای خودممممم ببخشید دیر شد بهتون سر بزنم همیشه بیادتونم منتها تا توی رژیم گرفتن آدم ...

سلام عزیزمم ما هم به یادتیم ولی صدات نمیکنیم که راحت باشی و موذب نشی برای تاپیک اومدن یا استرس رژیم نگیری😘😍

کاهشت مبارک خیلیم عاوولییی👏🏾👏🏾💪💪💪تو حتما میتونییییی😋😋راحت باش موفق باشی عزیزم منتظر کاهشای تپل مپلت هستیم😃😃

😊
سلام به دوست جونیای خودممممم ببخشید دیر شد بهتون سر بزنم همیشه بیادتونم منتها تا توی رژیم گرفتن آدم ...

سلام  سها جون‌ خوبی ‌ خدا رو شکر‌ ک کاهش داری‌ و راضی هستی‌ 

انشالا‌ ب هدفت برسی

سلام دوستان عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍

من سر برنامه و رژیم هستم، جونم بره رژیم نباید بره، فقط پوستی کمی کم کاری دارم اونم درستش میکنم، 

چالش شهرزاد هم نمیتونم صد در صد همراهتون باشم، چون صبحا من خییلی کار دارم قبل رفتن به مدرسه، با این حال سعی میکنم حداقل سه روز رو بخورم مخصوصا این که باید همون موقع آسیاب بشه

من بیادتون هستم فقط خیییلی سرم شلوغه

دو روز علاوه بر مدرسه، کار دوخت و دوز پرده رو هم دارم پرده پذیرایی و اتاق رادین رو عوض کردم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بخدا اگه امروز قطع بشه به محض اینکه وصل بشه نی نی یارو صدا میکنم هرچی از دهنم درمیاد میگم قید کاربری ...

آره واقعا مرده شورشونو ببرن این چه وضعشه آخه😡

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀