2777
2789

نیایش_صبحگاهی#  

چهارشنبه ۲۷شهریور1398

جانا ! هر لحظه سپاسگزار تو هستم ، فقط دراینصورت میتوانم ﺩﺭِ ﺧﯿﺮ ﻭ ﺑﺮﮐﺖ ﺭﺍ به روی خود بگشایم...

میدانم ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻭ ﺍﺣﺴﺎس ﺩﺭ ﻧﺎﺷﮑﺮﯼ ، ﻫﻤﻪ ﻋﻮﺍﻃﻒ ﻣﻨﻔﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺧﻮﺍﻩ ﺁﻥ ﺣﺲ ﺣﺴﺎﺩﺕ ، ﺧﺸﻢ ، ﻧﺎﺭﺿﺎﯾﺘﯽ ﯾا.....باشد، ﺍﯾﻦ ﺍﺣﺴﺎسها نمیتوﺍﻧﺪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ میخواهم به من بدهد. ﻓﻘﻂ میتواند ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﮐﻪ نمیخواهم ﺑﻪ من ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪ...

ناشکری و ناسپاسی ،  ﺳﺪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮبیها ﻭ ﻧﻌﻤﺘﻬﺎﯾﯽ میشوندﮐﻪ ، ﺣﻖ ﻣﺴﻠﻢ منست.

من برای ﻫﺮﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ دارم شکرگزارم.ﻫﺮ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﯿﺸﺘﺮ نعمتهای زندگی ام را میشمارم ﻭ ﺟﻠﻮ میروم، نعمتهای ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺭﺍ بخاطر می آورم ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺩﺍﺷﺘﻨﺸﺎﻥ ، سپاسگزار باشم.

یقین دارم ،ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺟﺬﺏ، ﺍﻓﮑﺎﺭ مرا ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ میکند ﻭ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺁﻧﻬﺎ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ به من خواهد داد.خدایا شکرت.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@gisookamand   خوبی عزیزم؟امروز نبودی ی خبر بده  @azila    خواهرت خوبه عزیزم ...

سلام صبح بخير همگي

شهرزاد جونم هستم زير سايتونم،مهمان داشتم قراره تا جمعه بمونن

متاسفانه الان زنگ زدن گفتن پدر بزرگ حسين رحمت خدا رفته خيلي ناراحتم ،الان حسين هم نيست

تو اين شرايط اصلا نميتونم برم و اصلا دوست ندارم ببينمشون

ولي فكر كنم مجبورم😭

واقعا مرد خوبي بود،خدا رحمتش كنه😔😔

سلام صبح بخير همگي شهرزاد جونم هستم زير سايتونم،مهمان داشتم قراره تا جمعه بمونن متاسفانه الان زنگ ...

سلام عزیزم 😘😘😘😘

خدا رحمتش کنه ، تنها هم مراسم نرو حتما با خواهر یا مادر یا ی دوست با اونا برو بیا مثل مهمون رفتار کن . یکم بشینو زودم بیا خونه مهمونو بهونه کن.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نیایش_صبحگاهی#   چهارشنبه ۲۷شهریور1398 جانا ! هر لحظه سپاسگزار تو هستم ، فقط دراینصورت ...

😍😍مریمی سلااام ادرس کانالی که اینا رو ورمیداری برام بفرست اصن حاااااالم خوب میشه میخونمشون 😚😚😚😚

😊
سلام صبح بخير همگي شهرزاد جونم هستم زير سايتونم،مهمان داشتم قراره تا جمعه بمونن متاسفانه الان زنگ ...

سلام عزیزم خسته نباشی..😚😚

خدابیامرزه...همین کار ک مریم گفت خوبه انجام بده..

😊

سلام دوستان ‌ ممنون بابت  حرف هاتون‌ . درسته همینه.  همیشه مریضی‌ هست ولی تا این حد که همه با هم بیاد رو سر آدم‌ دیگه من باشم‌ ی جایی‌ خالی میکنم‌ . من تجربه‌ ی سختی‌ زیاد رو ندارم‌ نمیتونم هم تحمل‌ کنم‌ زود خالی میکنم‌ 

همیشه مریضی بوده ولی این سری دیگه به اوجش‌ رسیده و همه با هم اومده سراغمون‌ 

ممنون بابت‌ نصیحت‌ ها و دلگرمی هاتون‌ . 

ماشالا سلامت باشید‌ ❤

@wonderwoman2019  

@bahar49  

@kongmin  

ممنون از تک‌ تکتون‌ . 

شهرزاد جون ‌ فکر تو خوبه . تو قوی هستی‌ خودم کاملا این این رو میدونم‌ . تو تنهایی و غربت تونستی از پس همه چی بر بیایی‌ کسی نزدیکت‌ نبوده‌ 

من همیشه  دورم بودن ‌ . بیشتر کارام‌ رو حسین و مامانم‌ انجام میدن واسم‌ الان یک ساله از وقتی آراد پیش رفته یه کم‌ مسئولیت‌ افتاده‌ گردنم‌ که همینم‌ نتونستم‌ خوب مدیرت‌ کنم و خالی کردم‌ . 

تو حرف بدی‌ نزدی . کار درست رو شما انجام دادی‌ و میدی‌ کاش من هم تنها بودم و مثل تو قوی میشدم 

ب خاطر همینه که ب بهار گفتم تنهایی و دوری رو دوست دارم و ترجیح میدم  . گفتم خیلی خوبه که دوری درسته دلتنگی هست ولی حُسن‌ زیادی داره . بهار رو میبینم‌ چ جور رو پای خودشه‌ لذت میبرم‌ .ی خانوم قوی و توانمند‌ احسنت بهش‌ . 

از همتون ممنونم 😚😚😚

سلام دوستان ‌ ممنون بابت  حرف هاتون‌ . درسته همینه.  همیشه مریضی‌ هست ولی تا این حد که همه ...

میفهمم چی میگی ادمیم فولاد نیستیم بلاخره ادم مقطعی خسته میشه کم میاره اما مهم اینه بعدش بلند بشه...خیلی بهم لطف داری من ی دنیا خجالت کشیدم که اینا رو گفتی بخدا اصلا دنبال این نیستم که ازم تعریف بشه چون اعتقاد ندارم موجود تعریف کردنی ای باشم...یا بگم من خوبم بخدا اصلاااااا دیگه تو باید منو شناخته باشی دورت بگردم بخدا کلیم خجالت میکشم🙈🙈🙈🙈🙈🙈 خودمم اینقد زندگی چوب ذرت و نخل تو کیونم کرده ک الان کلفت شدم وگرنه منم اگه حتی حقوقمونو ی روز دیرتر میریختن میرفت رو مخم دیگه فک کن...🤣🤣🤣🤣هررررچی هم گفتم و همیشه میگم فققققط واسه اینه که خیلی دوستت دارم خیلی خیلی زیاد...دلم میخواد حس بهتری بهت بدم حتی اگه شده ی ذره... من احساسم دقیقا کلماتم هستن اگه نگرانتونم حتما میگم اگه میگم عاشقتونم واقعا عاشقانه دوستتون دارم با خوشیاتون خوشم با غصه هاتون غصه میخورم و این برای من یعنی خود زندگی وااااقعا همینطوره تظاهر بلد نیستم برای همین هرجا حس میکنم حرفم شاید تلنگری باشه که حالتون عوض بشه میگم ...دوستی برای همین روزاس الهی فدات بشم...اگه ی روزی دلمون از هرجا هم پر بود بیایم سر هم بریزیم بعد اروم بشیم اگه از زندگی خسته شدیم بیایم بگیم و بعدم خالی میشیم باز از فردا روز بهتری رو شروع میکنیم...

مططططمئنم خود تو همین الان از نیکی پارسال آدم قوی تری هستی...حتی شاید خودت متوجه نشی اما حداقل خوبی این اتفاقای بد با هم اینه که اتفاق تموم میشه اما ما ادم قوی تری میشیم 😚😚😚😚😚😚😚😚😚

😊
سلام دوستان ‌ ممنون بابت  حرف هاتون‌ . درسته همینه.  همیشه مریضی‌ هست ولی تا این حد که همه ...

تو هم همین الانتو مقایسه کنی با نیکی سال اول ازدواجت خیلییی قوی تر شدی شک نکن مثلا اگه قبلا با ی اتفاق به هم میریختی الان با ۴ تا اتفاق به اون بهم ریختگی میرسی...این یعنی قوی شدن...

😊

زندگی هم بعضی  وقتا ی چیزی میخوره بهش نمیسازه ریقو میشه چند روزی همه ریقاشو میریزه سرما باید زودی بهش کته ماست و بلوط بدیم که ریقش بند بیاد بذاره بریم پی کارمون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😊