2777
2789
فدای تو 😚😚😚😚😚 عزیزم از این به بعد صبر کن ببین معلمای کوفتیشون چی میگن بعد برو خرید والا حتما ن ...

مقصر گودزیلای بیشعوره‌ خودش هم غر زده‌ گفتم صبر کن‌ شاید بگن‌ . هایپر هایپر خییلی خیلی ببخشید‌ ریدن‌ براش‌ همش گفتم‌ هی گفت نه همشون یکیه‌ بریم‌ هایپر بخریم ‌. منم همه چیز رو گرفتم‌ امروز معلم‌ کوفتیشون یه لیست‌ دیگه داده‌‌☹ 

عزیزمممم 😓😟اره میدونم خیلی ادا اصول دارن😥😥اونجایی ک خرید کردی تعویض نمیکنه  برات؟مثلا بگو م ...

نه‌ فدات شم‌ از لوازم‌ تحریری‌ نگرفتم‌ فروشگاه‌ رفتم گرفتم‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقصر گودزیلای بیشعوره‌ خودش هم غر زده‌ گفتم صبر کن‌ شاید بگن‌ . هایپر هایپر خییلی خیلی ببخشید‌ ریدن‌ ...

تو روحه این گودزیلاهای بیشعور 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

حسین.تو.لوح‌خودت‌وعممممت#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
مقصر گودزیلای بیشعوره‌ خودش هم غر زده‌ گفتم صبر کن‌ شاید بگن‌ . هایپر هایپر خییلی خیلی ببخشید‌ ریدن‌ ...

پس حالا هم چشمش کور دندش نرم بزنشون تو سرش برو بازم بگیر حرصم نخور وقتی عقلش از پسش میاد خوبش میشه...والا 

😊
پس حالا هم چشمش کور دندش نرم بزنشون تو سرش برو بازم بگیر حرصم نخور وقتی عقلش از پسش میاد خوبش میشه.. ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

پس حالا هم چشمش کور دندش نرم بزنشون تو سرش برو بازم بگیر حرصم نخور وقتی عقلش از پسش میاد خوبش میشه.. ...

آرهههههه‌ ارووح‌ عمه‌ ی کج و کولش‌ . در ماشین و کوبوندم‌ گفتم‌ پول بریز میخوام برم خرید 🤣🤣

منتظر اس ام اس ام‌ تا بریزه‌ و برم

آرهههههه‌ ارووح‌ عمه‌ ی کج و کولش‌ . در ماشین و کوبوندم‌ گفتم‌ پول بریز میخوام برم خرید 🤣🤣 منتظر ...

آخ آخ آخ دره ماشینو کوبوندی قلبش واینستاد🤣🤣🤣🤣

همون براش بس بوده😂😂😂😂

چشمش کور برو بیشترم خرج بزار رو دستش تا ادب بشه اگر خودت رفتی حتما بیشتر کارت بکش خواهر 😈

🤣🤣🤣آررررررررهههههه‌ 

دیشب بهش گفتم‌ یه کیف دیدم‌ یه تومن واس آراد میخوام بخرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  اگه بدونی چ کار کرد‌ 🤣🤣🤣قلبش‌ درد‌ گرفته بود میگفت داروهام‌ کووووو🤣🤣🤣

آخ آخ آخ دره ماشینو کوبوندی قلبش واینستاد🤣🤣🤣🤣 همون براش بس بوده😂😂😂😂

آره‌ داد زد گفت‌ هوووووووووووووو‌ . چ خبره. منم گفتم هوووو تو تو کلات‌‌ بقل بابات‌ 🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣آررررررررهههههه‌  دیشب بهش گفتم‌ یه کیف دیدم‌ یه تومن واس آراد میخوام بخرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میخواستی بگی صبر کن الان برات میارم اول پول بده بعد بمیر

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 میخواستی بگی صبر کن الان برات میارم اول پول بده بعد بمیر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣‌ انقدر خندیدم‌ مریم‌ ب خدا قلبش‌ درد گرفت‌ میگفت داروهامو‌ بده حالم‌ بده‌ . الان عکس کیفه‌ رو براش فرستادم ‌ گفتم‌ سبز یا آبی‌ انتخاب کن رنگش رو🤣🤣🤣

آره‌ داد زد گفت‌ هوووووووووووووو‌ . چ خبره. منم گفتم هوووو تو تو کلات‌‌ بقل بابات‌ 🤣🤣🤣 

خدانکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣