2777
2789
فدای تو 😚😚😚😚😚 عزیزم از این به بعد صبر کن ببین معلمای کوفتیشون چی میگن بعد برو خرید والا حتما ن ...

مقصر گودزیلای بیشعوره‌ خودش هم غر زده‌ گفتم صبر کن‌ شاید بگن‌ . هایپر هایپر خییلی خیلی ببخشید‌ ریدن‌ براش‌ همش گفتم‌ هی گفت نه همشون یکیه‌ بریم‌ هایپر بخریم ‌. منم همه چیز رو گرفتم‌ امروز معلم‌ کوفتیشون یه لیست‌ دیگه داده‌‌☹ 

عزیزمممم 😓😟اره میدونم خیلی ادا اصول دارن😥😥اونجایی ک خرید کردی تعویض نمیکنه  برات؟مثلا بگو م ...

نه‌ فدات شم‌ از لوازم‌ تحریری‌ نگرفتم‌ فروشگاه‌ رفتم گرفتم‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر گودزیلای بیشعوره‌ خودش هم غر زده‌ گفتم صبر کن‌ شاید بگن‌ . هایپر هایپر خییلی خیلی ببخشید‌ ریدن‌ ...

تو روحه این گودزیلاهای بیشعور 🤬🤬🤬🤬🤬🤬

حسین.تو.لوح‌خودت‌وعممممت#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
مقصر گودزیلای بیشعوره‌ خودش هم غر زده‌ گفتم صبر کن‌ شاید بگن‌ . هایپر هایپر خییلی خیلی ببخشید‌ ریدن‌ ...

پس حالا هم چشمش کور دندش نرم بزنشون تو سرش برو بازم بگیر حرصم نخور وقتی عقلش از پسش میاد خوبش میشه...والا 

😊
پس حالا هم چشمش کور دندش نرم بزنشون تو سرش برو بازم بگیر حرصم نخور وقتی عقلش از پسش میاد خوبش میشه.. ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

پس حالا هم چشمش کور دندش نرم بزنشون تو سرش برو بازم بگیر حرصم نخور وقتی عقلش از پسش میاد خوبش میشه.. ...

آرهههههه‌ ارووح‌ عمه‌ ی کج و کولش‌ . در ماشین و کوبوندم‌ گفتم‌ پول بریز میخوام برم خرید 🤣🤣

منتظر اس ام اس ام‌ تا بریزه‌ و برم

آرهههههه‌ ارووح‌ عمه‌ ی کج و کولش‌ . در ماشین و کوبوندم‌ گفتم‌ پول بریز میخوام برم خرید 🤣🤣 منتظر ...

آخ آخ آخ دره ماشینو کوبوندی قلبش واینستاد🤣🤣🤣🤣

همون براش بس بوده😂😂😂😂

چشمش کور برو بیشترم خرج بزار رو دستش تا ادب بشه اگر خودت رفتی حتما بیشتر کارت بکش خواهر 😈

🤣🤣🤣آررررررررهههههه‌ 

دیشب بهش گفتم‌ یه کیف دیدم‌ یه تومن واس آراد میخوام بخرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  اگه بدونی چ کار کرد‌ 🤣🤣🤣قلبش‌ درد‌ گرفته بود میگفت داروهام‌ کووووو🤣🤣🤣

آخ آخ آخ دره ماشینو کوبوندی قلبش واینستاد🤣🤣🤣🤣 همون براش بس بوده😂😂😂😂

آره‌ داد زد گفت‌ هوووووووووووووو‌ . چ خبره. منم گفتم هوووو تو تو کلات‌‌ بقل بابات‌ 🤣🤣🤣 

🤣🤣🤣آررررررررهههههه‌  دیشب بهش گفتم‌ یه کیف دیدم‌ یه تومن واس آراد میخوام بخرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میخواستی بگی صبر کن الان برات میارم اول پول بده بعد بمیر

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 میخواستی بگی صبر کن الان برات میارم اول پول بده بعد بمیر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣‌ انقدر خندیدم‌ مریم‌ ب خدا قلبش‌ درد گرفت‌ میگفت داروهامو‌ بده حالم‌ بده‌ . الان عکس کیفه‌ رو براش فرستادم ‌ گفتم‌ سبز یا آبی‌ انتخاب کن رنگش رو🤣🤣🤣

آره‌ داد زد گفت‌ هوووووووووووووو‌ . چ خبره. منم گفتم هوووو تو تو کلات‌‌ بقل بابات‌ 🤣🤣🤣 

خدانکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣