2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای گلم

صبح جمعتون بخیر

دراین روز  زیبا

آرزوی بهترینها رو براتون دارم

امیدوارم حال دلتـون همیشه

خوبه خوب باشه و

روزی شاد بی نظیر

و پر از انرژی مثبت داشته باشید🌹

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

جمعه ۲۲شهریور1398

خدایا شکرت که هنوز میتونم صدای قلبمو بشنوم. شکرت که هربار با ندایی درونی حضورت رو بیادم میاری.

خدایا شکرت بابت چشمهایی که همیشه درست ترین راه هارو نشونم داده.

خدایا شکرت بابت تنهایی ای که تمام عمر با من همراه بوده و جز تو کسی راهی به خلوتش نداشت.

خدایا شکرت که هرلحظه از زندگی بهم یادآور میشی تا لبخند بزنم،ببخشم و بگذرم از هر غمی.

خدایا شکرت بابت این دلتنگی،بابت اشک هایی که هنوز از گونه هام میچکه و دستی جز تو توان پاک کردن اون رو نداره.

خدایا شکرت بابت پاهایی که ایستادن رو یادش دادی،قلبی که امید رو در دلش انداختی و صبری که ساعات بیقراری رو تاب بیاره. . .

#حاتمه_ابراهیم_زاده

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

خوب بریم سر چالش هفته جدید فکر کنم نوبت من رسیده😋میخواستم بزارم این هفته گیاه خواری کنیم  دیدم چند تا چالش سخت پشت هم داشتیم بدنمون ضعیف میشه درنتیجه چالش خوردنی گذاشتم براتون 

حتما حتما روزی صد گرم سیب زمینی ابپز تو یکی از وعده های غذایی تون باشه ترجیحا با ناهار به جای نون بخورین 

وبعدم شام شبا ممنوع فقط ی لیوان شیر و ی ق چایخوری  دارچین و ی ق مرباخوری عسل برا اوناییکه شام میخورن برا من و شهرزاد که خارجکی غذا میخوریم چون نهایت تا شش غذای اصلی مون رو میخوریم فقط ی فنجان شیر با دارچین و عسل ۱/۵ساعت قبل از خواب 😘

سلام خانوما😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

خوبین؟؟؟ خوشین؟؟؟ درچه حالین؟؟؟

من تازه دیشب کارام تموم شد. البته هنوز کلی کارای خرده ریز دارم اما اصلی هاش تموم شد و من برگشتم😎😎

عرضم به حضورتون بنده تا هفته پیش وزنم رو ۶۵ بود. اما تو این هفته انقد که حلیم و غذای نذری خوردم وزنم دو کیلو بالا رفته و شدم ۶۷😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بیاین دعوام کنین.... ممه هامو ببرین 😭😭😭😭

آخه مگه میشه تو یه هفته ۲ کیلو بالا رفت😧😧

خیبی از دست خودم ناراحتم😔 

اما دوباره استارت رژیممو از صبح زدم . 

برم یکم به کارام برسم بعد بیام صفحات قبل و بخونم ببینم شما چیکارا کردین😙😙😙😙

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

بچه ها ازمن ناامید نشیدهااااااااآ😣😣😣😣😣

قول میدم زود وزنمو پایین بیارم🙈🙈🙈🙈

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔