2777
2789
خوووووووب امشب ما هم تموم‌ شد با هزار و یک داستان‌ 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥نفهمیدم‌ اصلا ...

ای باباااا شوهرش که میشه برادر حسین یعنی داداش حسین با خواهر خودش دعوا و کتک کاری یا با زن خودش؟😐توخونه ی شما؟😯😯

😊
خوووووووب امشب ما هم تموم‌ شد با هزار و یک داستان‌ 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥نفهمیدم‌ اصلا ...

اوه اوه همه جا اوضاع خرابه پس😥😥😥😥😥

انشااله درست ميشه خانواده شوهرتم گناه دارن

ناراحتن اعصابشون ضعيفه

درست ميشه😞

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ای باباااا شوهرش که میشه برادر حسین یعنی داداش حسین با خواهر خودش دعوا و کتک کاری یا با زن خودش؟😐تو ...

😥😥اره‌ فدات شم‌ داداش بزرگه‌ حسین‌ با زن خودش تو خونه ی مامان حسین‌ کتک‌ کاری کردن .

سر دعوا کردن زنش با خواهر حسین‌ ☹

اوه اوه همه جا اوضاع خرابه پس😥😥😥😥😥 انشااله درست ميشه خانواده شوهرتم گناه دارن ناراحتن اع ...

فدات شم‌ . اوضاع این ور‌ خیلی خرابه

نمیدونم‌ والا. مقصر هر دو طرف‌ بودن نمیشه‌ گفت یه نفر‌ 

برادر همسرمم‌ مقصر بیشتر ‌ که دخالت کرده تو دعوای‌ اون دو تا‌ 

سر کوتاه‌ کردن مو ی بچه😒😒

ای باباااا شوهرش که میشه برادر حسین یعنی داداش حسین با خواهر خودش دعوا و کتک کاری یا با زن خودش؟😐تو ...

دیروز خواهر حسین‌ میخواست بره موهای دختر خودش رو کوتاه کنه. بعد عباس داداش حسین‌ گفت موهای بچه های منم کوتاه کن . (خانوم علیزاده و آبجیش)

آخه موها ی اون دوتا خیییلی خیییلی زُمُخت‌ و داغون بلند و فر و بد جور بود خدایی‌ جاریم‌ هم بهشون نمیرسید‌ خیلی شلخته‌ بودن‌ .

چند بار هم قبلا جاریم گفته بود میخوام موهای بچه ها رو کوتاه کنم عباس‌ نمیگذاره. خلاصه دیروز عباس به خواهرش گفت این دوتا رو هم ببر کوتاه‌ کن .

بعد که جاریم. ظهر اومد‌ اونجا بودن همشون‌ خونه ی مامان‌ حسین‌ . فقط ما نبودیم

رفت آرایشگاه‌ تو آرایشگاه میگن شروع کرد دعوا و غر زدن 

که چرا موهای بچه های من رو. کوتاه کردی‌ تو حق نداشتی‌ 

خلاصه میان بیرون و دعوا و بی احترامی ادامه پیدا میکنه تا خونه ی مامان‌ حسین‌ که خواهر حسین میگه عباس گفت بیرون سرخود نبردم‌ و باباشون اجازه داد‌ 

جاری هم کلی جواب ناجور مثل اینکه میده‌ . خواهر حسین هم دوتا بیشتر میگه فکر کنم از شلختگی و کثیف بودن زندگی‌ و نرسیدن‌ به بچه ها ش میگه‌ میگه‌ تو و بلد نیستی مادری کنی واسشون‌ 

خلاصه‌ دوتا اون میگه ۴ تا هم اون یکی یه دفعه زنگ میزنه داداش کوچیک حسین به عباس میگه بیا اینا دارن‌ هم دیگه رو میکشن‌ اونم تو راه که میاد خواهر کوچیکه‌ میره بیرون از خونه که یه هوایی‌ بخوره و عباس می رسه اونجا خیلی‌ کتک کاری میکنن

🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

که نمیدونم میگه از دستش‌ فرار کردم با دمپاییی‌ اومد تو راه حمید رضا شوهر خدا بیامرز‌ سمیرا😢

تو راه‌ سوارش میکنه‌ و میارتش‌ خونه ی ما 

خلاصه‌ سرت رو درد نیارم‌ کلی دعوا . و حرف های ناجور. به همدیگه‌ به خاطر کوتاهی مو 😞☹☹ جاریم هم دیشب نموند‌ اینجا‌ حسین بردش‌ رسوندش‌ خونه ی خودش

حسین‌ میخواست‌ دیشب‌ همشون‌ رو جمع کنه خونمون‌ آشتیشون‌ بده ‌ بعد اومد گفت اوضاع خیلی‌ خرابه‌ الان‌ وقتش‌ نیس‌ اون ور همه واغون‌ و شاکی ان‌ 

غذا دادم برد‌ واس اونا

🌸با آغاز هر صبح

🌼شـاد باش

🌸دوست بدار

🌼فراموش کن

🌸و مهربان باش

ســـــلام

صبحتون شاد‌ و پُر انرژی

آخر هفته تون آکنده از

نگاه خدای مهربان🌹

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

جمعه ۸شهریور1398

هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید سپاسگزاری کنید.

که کلید فراوانی و برکت الهی است. پس امواج عشق را با سپاسگزاری نثارجهان هستی میکنیم، تا عشق بیشتری بدست بیاوریم.

خدایا شکرت ، بابت سلامتیم ،که‌ بزرگترین نعمت زندگی منست.

تو را شکر میکنم،  زیرا از کسی بت نمیسازم و بزرگترین معلم من ، خود زندگی است ...

از برکتی که به زندگیم می بخشی و از اینکه چشمداشتی به زندگیه کسی را ندارم ، شکرت🙏

ازینکه شاد هستم ، و برای سلامتی خانواده و دوستانم ، شکرت

از وجود خودت در قلبمان شکر.‌ پس رهایمان نکن.

سلام عزیزممم‌ به سلامتی‌ 😙😙😙خوش بگذره  گودزیلا بره اصفهون‌ رو بسابه‌ یه کم🤣

سلام عزیزدلم ممنونم😘😘😘😘😘

آره تازع برا هتلم ناز میکنه 🤣🤣🤣🤣 جوری وسیله تو ماشین چینده آدم یاده جهاز دیدنی میفته همه چی صافو مرتب و ی شکل🤣🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزدلم ممنونم😘😘😘😘😘 آره تازع برا هتلم ناز میکنه 🤣🤣🤣🤣 جوری وسیله تو ماشین چینده آدم یا ...

😂😂😂😂از ماشین‌ نگووووو‌ یه دونش‌ رو خودم‌ دارم😂😂

ولی خدا رو شکر اهل‌ بشور و بصاب‌ نیس😂جزززززززز‌ ماشین