2777
2789
چه عجیب 😳😳😳احتمالا فهمیده میخواستیم بهش زنگ بزنیم عقدش بهم بخوره 🤣🤣🤣🤣 حسین رفت اخری؟ به تخم ...

حسين نرفت

واگذار كردم به كيونم  ولي خداييش تعجب كردم

حسين همشونو بلاك كرد كه ديد منو بلاك كرده🤐🤐🤐

🌸سلامی گرم

🌼درطلوعی دلپذیر

🌸تقدیم به شما مهربانان

🌼صبحتون پر انرژی

🌸آرزومی کنم

🌼درهای خوشبختی

🌸عـشق

🌼مهربانی

🌸وموفقیت

🌼همیشه به روی شما

🌸باز باشه

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نیایش_صبحگاهی#  

پنجشنبه ۷شهریور1398

خدای خوبم !  در اولین پنجشنبه شهریور تقدير ما را به قلم زرين لطف و غفران و احسانت رقم بزن...

عزیزترینم ! یاری کن، در طاعتت ثابت قدم باشيم و نه راه كسی را ببنديم و نه بی‌راهه رويم...

خدایا شکرت ، واسه وجود خونواده مون...

واسه فرصتایی که میدی اشتباهاتمونو جبران کنیم.

سختهایی که میتونست از این سخت تر باشه و شکرت بابت زمین خوردنها و دوباره بلند شدنها....

که باعث صمیمیت بین منو تو شد...

واسه تمام دلخوشیای کوچیک زندگی شکرت....

سلام صبح بخیر عشقولیییاااا😘😘😘😘😘😘

من امروز سرم شلوغه انشااله فردا میخوایم بریم مسافرت اصفهان ، کلی کار دارم .

عاشقتونمممممممممممممن💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

سلام صبح بخیر عشقولیییاااا😘😘😘😘😘😘 من امروز سرم شلوغه انشااله فردا میخوایم بریم مسافرت اصفهان ، ...

به به به سلامتي😍😍😍😍

انشااله يه عالمه بهت خوش بگذره عزيزم😘😘😘😘

سلام صبح بخیر عشقولیییاااا😘😘😘😘😘😘 من امروز سرم شلوغه انشااله فردا میخوایم بریم مسافرت اصفهان ، ...

مهربون جونم بسلامتی ایشالاخیلی بهتون خوش بگذره😍😍😍😍😘😘😘

😊

سلام عزیزممم‌ به سلامتی‌ 😙😙😙خوش بگذره 

گودزیلا بره اصفهون‌ رو بسابه‌ یه کم🤣