2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

در عمیق ترین

جای قلبم که هیچ

صدایی نیست

آنجا که رنگهام

در مقابل توحیرانن

آنجا که ثانیه ثانیه

ابدیت در من جاریست

آنجا که هوای من

حال بیداری است.

صدایت میکنم

و همیشه

مرا شنوایی معبودم🙏

شب خوش

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلام عزیزای دلم خوبید خسته نباشید همگیییی مرسی که به یادمید عزیزای دلم 😚😚😚😚😚

@kongmin  نه فدات مامانم سید نیست ولی خونه تازه عوض کردن اومده بودن دیدنی خونشون از پا افتادیم😫

@gisokamand نه عزیزم من باهاشون نمیرم جمعه برمیگردم  من

یکم مامانم کارتونای ریزه کاریای اسباب کشیش مونده بود گفتم دیگه اونا رو انجام بدم تا هستم براش فردام میره تهران یکم این چند روزه استراحت کرده گفتم حال داشته باشه برا تهران رفتن هی بدو بدو داره برا آزمایش  و اسکن و اینا گفتم جون داشته  باشه..

😊

مرسیییی از همتون عزیزای دلم که به یادمید خیلی دوستون دارم و دل تنگتونم فردا صبح مامانم میره با مهدی و بابام تهران  منم فردا کار و بارو تموم کنم چمدون ببندم ایشالا جمعه بعد از ظهری راه میافتم به طرف غار😋😋

شبتون  بخیر😚😚😚

😊
سلام عزیزای دلم خوبید خسته نباشید همگیییی مرسی که به یادمید عزیزای دلم 😚😚😚😚😚 @kongmin   ...

سلام عزیزدلم خسته نباشی گلم 😘😘😘😘😘

بسلامتی انشااله چقد خوب شد رفتی خیلی کمکه مامانت شدی مهربونم 😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

پرستو باشـم و از بام هستی

بخوانم نغمه‌های شوق و مستی

سرودی سر کنم با خاطری شاد

سرود عشق و آزادی ‌پرستی

پرستو باشم از بامی به بامی

صفای صبح را گویم سلامی

#مشیری

سلااااااام عشقولییییااااااا😘😘😘😘😘😘😘

روز زیبـاتون بخیر🌹

نیایش_صبحگاهی#  

پنجشنبه۳۱مرداد1398

خدایا تو همیشه هستی ،ولی گاهی من با رفتارم ، کردارم ، ازتو دور میشم  وچقدر تندخو و پر از استرس و نگرانی ویأس میشم ، اما تو نزدیک نزدیکی.

وقتی صدایت میزنم میشنوی ، این منم که حجاب خود شده ام... اگه حجاب ها برداشته بشه قطعاً صدای تو رو میشنوم ، تو نه قهر میکنی ونه دور میشی ، این منم که با اعمالم از تو فاصله میگیرم حالا اومدم این فاصله رو پر کنم با عشق ، با تدبیر با محبت...

چقدر عالی اوج میگیرم وقتی خالص و بی شرک و ریا میشم ، مثل بادکنکی در فضای خیال اوج ‌میگیرم.

چقدر آرامش داره با یاد تو پرواز کردن

خدا جون من عجیب به رحمت تو امیدوارم.

چقدر آرامش داره در کنار خان نعمت تو نشستن و سپاسگزار تو بودن.

فدای توووووو 😍😍😍😍😍😍😍 خوش بگذره باهاشون😊😊😊😊😊

فقط دعا‌ کن زودتر‌ برگردیم‌ خونه‌ دیییییونه‌ شدمممم‌ 

دیشب‌ میخواستیم‌ بپیچونیم‌ برگردیم‌  خاله ی گودزیلا‌ هم اومدن😥😥😥 

جاریم‌ میگه‌ وایسا‌ میخواییم‌ امروز‌ بریم‌. دهات🤣🤣🤣 الاغ سواری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تمامممممم‌ بدنم‌ خارش‌ گرفته😢😢😢 

اسمش‌ رو شنیدم کهیر‌ زدم 🤣🤣

گودزیلا صبح‌ زود‌ پاشده‌ داره‌ تحقیق‌ میکنه‌ ک سمت  دهاتشون‌ چ جوریه‌ میشه‌ ماشین‌ برد یا نههههه‌ 🤣🤣🤣🤣

مردم‌ از خنده‌ از دست‌ گودزیلا‌ باید‌ قیافش‌ رو ببینی‌ تو خیابون‌ های اینجا‌ چ جوریه‌ 🤣🤣