2777
2789
خسته نباشي ،اما نكن اينكارا رو به مهره هاي كمر فشار مياد عزيزم

😥😥😥😥😥😥مجبورم عزیزم. 

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

خانوما منم بودما. خیانت نکردم. از گل هم پاکترم😅😅😅

داشتن با خواهرم حرف میزدم. خدا پدر این ایرانسل و بیامرزه که تماس رایگان و پرده برداری کرد. از ساعت ۱۱ با خواهرم حرف زدم تا همین ده دقیقه پیش😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خوب خوشگلا منم برم بخوابم. دوستتون دارم. شبتون خوش😍😘💕💖

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جون باید خونمونو تا ۲۵ شهریور تخلیه کنیم. چون اینجارو فروختن.‌ بعد کل وسیله هامو باید بشورم.‌ ...

عزیزدلم خسته نباشی حالا که اینجوریه حتما بگو کسی بیاد کمکت 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

🌸تا نقش خیال دوست با ماست

🌼ما را همه عمر خود تماشاست

🌸آن جا که وصال دوستانست

🌼والله که میان خانه صحراست

#مولانا

سلام صبحتون بخیر عشقولیییاااااا😘😘😘😘😘

نیایش_صبحگاهی#  

جمعه۲۵#  مرداد1398

معبودم، چه خوب که به من قوه تفکر بخشیدی،به من فهماندی که قضا و قدر واقعیت ندارد ، چه خوب شد که هیچ لوحی سرنوشت انسان را ازپیش ننوشته....

ای قادرمطلق ! به لطف تو آدمک هایی نیستیم که به این دنیا بیائیم تا طبق سناریویی از پیش تعیین شده نقش مان را بازی کنیم.

توبه اشرف مخلوقاتت قدرت تغییر دادی، قدرت انتخاب دادی.توبه من رویا بخشیدی.حتی قدرت تحقق به رویایم هم به من بخشیدی ، وای برمن که درک نکنم هیچ موجودی در این جهان به عظمت من نیست...

خدایا! بابت اینهمه نعمت سپاسگزارم

@_nikii_     عزیزم امروز نبودی خوبی؟رو به راهی؟گودزیلا بهتر شد؟ ی خبر از خودت بده فکرم ...

سلام‌ عزیزم دیروز‌ مهمون‌ داشتم‌ تو باغ‌ سرمون‌ خیلی‌ شلوغ

بود ‌ دیشب‌ ساعت‌ ۴ صبح‌ برگشتیم‌ خونه 

😥😥😥خوابم‌ میاد ‌ . خسته‌ امممم

سلام دوستان صبح بخیر😍😍😍😍😍

بهاری دیشب همممممممه عملیاتا رو که رفتی عزیزم، دیگه چیزی نذاشتی که خواهر، باباش چکار میکرد اولش رو میدادی باباش عملیات بره، اخرش خودت ادامه میدادی، هر چی داری فرمش میدی با اینقد نشستن و تکون دادن که فرمش خرراب میشه

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

گیسو جونم بیا ببینم چطوری خوبی؟؟؟؟ خودت راحت کردی تسویه حساب کردی با حسین؟؟؟

@gisookamand  

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

دوستان چالش هفته آینده چیه، عزیزان؟؟؟؟

کسی بهش فکر کرده؟؟ پیشنهادی داره؟؟؟

چالش خوراکی باشه؟؟؟ یا چالش ورزشی هم میتونه باشه؟؟؟

سها دیشب عروسی بوده؟؟؟ آذوقه یه هفته رو آوردی مادر؟؟؟ تو کیف و کفش ممه دون رو پر کردی آوردی؟؟؟؟

سلام دوستان صبح بخیر😍😍😍😍😍 بهاری دیشب همممممممه عملیاتا رو که رفتی عزیزم، دیگه چیزی نذاشتی که خ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر😘😘😘😘😘

والا من برای چالش فکر نکردم ورزش که داریم همون خوراکی باشه بهتره بنظر من