2777
2789
خیلی باحالی خوشم اومد 😚😚😚😚 اصلا جوابت آخرش بود 🤣🤣🤣🤣 ببین شوهر دختر خاله منم خیلی ریلکسه بعد ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁 اصلا این گودزیلاها هر کدوم یه جور ناقص هستن. 

یکی از اینور بوم میفته یکی از اونور بوم.

خلاصه که خدا شفاشون بده . یا کلید عمرشونو بده دست ما خانوما😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

همبن الان بچه های من دارن همدیگه رو تیکه پاره میکنن شوهرمم ریلکسسسسسسس داره تلویزیون میبینه😏😏😏

منم از لجم هیچی به بچه ها نمیگم ببینم این اوشگول خان یه تکون به زبونش میده یا نه😒

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبااااا  باور کن نمیتونم چیزی بگم بعدش میگه دیشب اینو گفتیا😳

فقط شهرزاد و بهار و آزیلا نیازمنده همسرت، دیگه حرفی نمونده

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😁😁😁😁😁😁😁😁😁 اصلا این گودزیلاها هر کدوم یه جور ناقص هستن.  یکی از اینور بوم میفته یکی از ...

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ# 😁😁😁😁😁😁😁😁

گودزیلاهای.اولاخ#  

گودزیلاهای.بیتعادل#  

گودزیلاهای.کچل#  اینم برا دله نیکی جونم😜

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😁😁😁😁😁😁😁😁😁 اصلا این گودزیلاها هر کدوم یه جور ناقص هستن.  یکی از اینور بوم میفته یکی از ...

عزیزم تو ریلکستر رفتار کن 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
فقط شهرزاد و بهار و آزیلا نیازمنده همسرت، دیگه حرفی نمونده

باور کن چند روز پیش بهش گفتم قدرمنو نمیدونی وقتی از دستم بدی میفهمیا بعد میگه آره تو خیلی زنه خوبی هستی

گفتم خداروشکر اینو فهمیدی😊😊

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ# 😁😁😁😁😁😁😁😁 گودزیلاهای.اولاخ#   گودزیلاهای.بیتعادل#   ...

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔
باور کن چند روز پیش بهش گفتم قدرمنو نمیدونی وقتی از دستم بدی میفهمیا بعد میگه آره تو خیلی زنه خوبی ه ...

قلبا حتما قدردانت هس ولی بخاطر وسواس فکری که داره رفتارش اینقققققد بده، چرا نمیره دکتر؟؟؟

عزیزم تو ریلکستر رفتار کن 

اره بابا منم سرم‌تو گوشیه کاری بهشون ندارم.   

قلبا حتما قدردانت هس ولی بخاطر وسواس فکری که داره رفتارش اینقققققد بده، چرا نمیره دکتر؟؟؟

واقعا مریضه خودمم میدونم خودشم باور داره مریضه ولی کلا از خود متشکر هست میگه خودم همه کتابایی که روانشناسا خوندنو خوندم خودشو خیلی قبول داره

راستی شما قدت چنده ؟ 

۱۶۳😬😬😬😬😬😬😬😬😬

جز قد کوتاه ها حساب میشم🙁🙁🙁🙁

واقعا مریضه خودمم میدونم خودشم باور داره مریضه ولی کلا از خود متشکر هست میگه خودم همه کتابایی که روا ...

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯

😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😆😆😆😆😆😆😆