2777
2789
عنوان

اورژانسییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست
عروسیمه خوب دوس ندارم پریود باشم 😭😭😭😭

اگ میخوای پریود نشی برو دارو خانه قرص بدون عوارض بده اگ پریودی میخوای خونریزیت کم بشه قرص مفنامیک اسیدو بخور.ولی اورژانسی نخور ک بدبخت میشی با همین قرص٤ماه عادت نشدم تو عقدم.عروسیم شد بعدش باد کردم علایم بارداری داشتم هی بی بی چکککک امتحان میکردم. تااینکه  بعد ٤ ماه خونریزی افتادم اونم چ جوووورم دکتر فک کرد سقطه ک از دادم منفی بودبعد بهم کللللی سرم امپول تجویز کرد اصلا ی حالش بودما درس ١هفته بعدشم عروسیم بود.

الان ٢٠ دی عروسیم بود بعد هاش رفتم سونو دکتر گف تنبلی تخمدان و کیست ٤ سانتی داری ک تا ٢ماه قرص داد.پریودام نامنظم شددددد بدجــــور.از گرف منفی بود دارو دا  پری بشم

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم
اگ میخوای پریود نشی برو دارو خانه قرص بدون عوارض بده اگ پریودی میخوای خونریزیت کم بشه قرص مفنامیک اس ...

ممنون عزیزم 😘😘😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم 😘😘😘

خواهش میکنم.

دعا کن تا ٢ماه داروم تموم ک شد برمـبگ کیستت رفع شده. همسرم عاشقه بچس ب زوووور برده دکتر ک باردارشم 

خواهش میکنم. دعا کن تا ٢ماه داروم تموم ک شد برمـبگ کیستت رفع شده. همسرم عاشقه بچس ب زوووور برده دکت ...

یکی از از اقوام ما کیست دلشت با عنبر نسارا خودشو درمان کرد ...خیلی عجیب بود برام

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
یکی از از اقوام ما کیست دلشت با عنبر نسارا خودشو درمان کرد ...خیلی عجیب بود برام

اصلا خیلی عجیبه .من تخمدان سمت راستم درد میکرد ک سونو دادم گف کیست داری. الانم حتی درد میکنه. خدابه روم نگاه کنه بارداریم دردسر نشه. وزنمم زیاده کمی میترسم 

اصلا خیلی عجیبه .من تخمدان سمت راستم درد میکرد ک سونو دادم گف کیست داری. الانم حتی درد میکنه. خدابه ...

اگه پریودهات منظمه یعنی تخمک گذاری داری. اگرم با کیست باردار بشی مشکلی برات پیش نمیاد

اگه پریودهات منظمه یعنی تخمک گذاری داری. اگرم با کیست باردار بشی مشکلی برات پیش نمیاد

ن نامنظمه. الان ١٢ روز عقب انداختم بی بی منفی بود ک باسونو گف کیست داری قرص داد پری شم

ن نامنظمه. الان ١٢ روز عقب انداختم بی بی منفی بود ک باسونو گف کیست داری قرص داد پری شم

شاید یه مدت بهت ال دی بده....کیست رو معمولا اگه اذیت نکنه بعش کاری ندارن..پریودیهاتم با ال دی مرتب میشا

شاید یه مدت بهت ال دی بده....کیست رو معمولا اگه اذیت نکنه بعش کاری ندارن..پریودیهاتم با ال دی مرتب م ...

انقد گریه میکنم اخه نفهمیدم گف ٤ میلیمتره یا ٤ سانتی متر.ولی گف بزرگه. میگم ب عمل نکشه ک میمیرم ازترررس

انقد گریه میکنم اخه نفهمیدم گف ٤ میلیمتره یا ٤ سانتی متر.ولی گف بزرگه. میگم ب عمل نکشه ک میمیرم ازتر ...

بیشتریا کیست دارن نگران نباش. احتمالا 4میلی متره

خواهش میکنم. دعا کن تا ٢ماه داروم تموم ک شد برمـبگ کیستت رفع شده. همسرم عاشقه بچس ب زوووور برده دکت ...

ایشالا عزیزم 😘😘😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤