2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتمنی وجود نداره ولی خب طبیعیه ک هر انسانی ی جنسو بیشتر دوس داشته باشه و پیش خدادعا کنه

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

واسه  مادر  فرق  نمیکنه  ولی بعضی  ها مادرشوهر  هاشون  اذیتشون  میکنه 

چون  پدر  بزرگ  هاشون  امپراطوری  دارن  باید  حتما  یه جانشین  باشه  وگرنه  نمیشه 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

منم خسته شدم از بس گفتم باباجان تو کار خدا دخالت نکنین به داده و نداده اش شکر کنین حتی به اونی که داده پس گرفته شکر کنین باز یه سری احمق میان میگن جنین دختره میخوام سقطش کنم😭😭😭😭😭

خیلی احمقانست که یه موجود کوچولوعه بیگناه که از جنس خودشونه رو قبول ندارن

متاسفم#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

فکر کنم ب خاطر خانواده شوهره خخخ ولی من خودم عاشق دخترم فعلا ک هیچ کدومشو ندارم کاش فقط خدا بده جنسیتش مهم نیست😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

چون شعور ندارن .. وگرنه ب جنس خودشون بد نمیگفتن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

شوهرم  از وقتی  فهمیده  بچه  دختره  اینقد  خوشحاله  و ذوق  داره  همش  میگه  دختر  دلسوز  پدر  مادره 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی