2777
2789
آموزشگاه ها نیم ساعته س که تازه از همون نیم ساعت هم کلی استادش وقت تلف میکنه میشه نهایت ۲۰ دقیقه . ه ...

اوووو چه گروون شده.من دیگه وسطاش دیدم نمیتونم هزینشو برسونم ولش کردم.البته سازی که انتخاب کرده بودمم خیلی سخت بود و دلمو زد.

ممنون میشم یه صلوات برا حاجتم بفرستی❤
نه ماهی این قیمت نیست این قیمت ترم هست که معمولا میشه دوماه حدودا یعنی ۸ جلسه اموزشگاه موسیقی پیا ...

عه ترمیه پس شاید من اشتباه متوجه شدم . اسم آموزشگاش چیه ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان نیم ساعت حدود ۵۰ تومن اموزش موسیقی معمولا کلاس ها نیم ساعته هست شما کجا میرفتی که کلاس یک ساعت ...

اشتباه نوشتم عزیزم منظورم یه جلسه اش بود

ممنون میشم یه صلوات برا حاجتم بفرستی❤
اوووو چه گروون شده.من دیگه وسطاش دیدم نمیتونم هزینشو برسونم ولش کردم.البته سازی که انتخاب کرده بودمم ...

آره خیلی گرونه ه ه من تازه میخوام شروع کنم  اصن قیمت ها رو که فهمیدم منصرف شدم . البته الان یکی از دوستان گفت این قیمت ترمیه ماهی نیس 

چقدر خوب . همه سازها یه قیمته ؟ میشه اسم آموزشگاه رو بگی یا آدرس دقیق تر بگی

بستگی به اموزشگاه داره معمولا پیانو و ویولن هزینه اش بیشتره ولی این اموزشگاه یکیه.درختی ارغوان شرقی موسسه بوم زنگ رنگ 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چه سازی ؟من دف میرم ۱۰جلسه ۲۸۰

خود دف قیمتش چنده؟؟؟ببخشید من۲۷سالمه‌و تازه میخام یه موسیقی شرو کنم که‌از راه اون بعد از یادگیری کامل درامد زایی داشته باشم.شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
من خودم تدریس ویولن انجام میدم این اموزشگاه داخل خیابان درختی در هفته یک جلسه نیم ساعت ۴ ماهه ۴۵۰ می ...

سلام‌ببخشید من۲۷سالمه‌و تازه میخام یه موسیقی شرو کنم که‌از راه اون بعد از یادگیری کامل درامد زایی داشته باشم.شما چی پیشنهاد میدید؟؟؟

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
سلام‌ببخشید من۲۷سالمه‌و تازه میخام یه موسیقی شرو کنم که‌از راه اون بعد از یادگیری کامل درامد زایی دا ...

سلام عزیزم هرسازی که بیشتر علاقه داشته باشی چون ساز اول علاقه اس بد تمرین و یاد گیری

خود دف قیمتش چنده؟؟؟ ببخشید من۲۷سالمه‌و تازه میخام یه موسیقی شرو کنم که‌از راه اون بعد از یادگیری کا ...

عزیزم یه سازی رو برو که بهش علاقه داشته باشی چون دوسش نداشته باشی ادامش نمی دی .

خودم به سنتور علاقه دارم‌ولی نمیدونم قیمتش چنده؟شما نمیدونید؟

عزیزم قیمت هر اموزشگاه متفاوته ولی تایمش در هفته یکبار نیم ساعته اگه قیمت خود سنتور منظورته از ،۴۰۰،۳۰۰ تومن هست به بالا واسه شروع نیاز نیست حتما ساز حرفه ای بگیری