2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 90 پست
احتمال داره  ولی من هیچ دوقلویی تو خانواده نداشتم

پس باقرص باردارشدی؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی عزیزم من بعددوروزعقب انداختن دوخط پررنگ بود من مامانم دوقلو بود امکانش هست منم دوقلو باردارباش ...

اوخی ان شاءالله

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
عزیزم مبارکه❤️🙏🏻  ان شاءالله ک قدمش پر از خیر و برکت و خوشبختی باشه براتون و سالم و صالح باش ...

فدات بشم😘

ممنون عزیزم..انشالله یه نی نی خوشگل بیاد تو دامنت🙏😍

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
سلام عزیزدلمممم...اره خوبه مرسی سلام داره...خدانکنه نازم

خدا رو شکر.کی میری سونوی قلب؟ از خدا میخوام دوتا قلب کوچولو تو دلت بتپه🤲🤲🤲🤲🤲🤲👼👼🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
اوخی ان شاءالله

هربه خوم دلیم دی دی ایشاالله دوقلو به نازانم بواحساس دکم دوقلویه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
علایمتم بگو خانومی

خیلی گرسنم میشد بعد حالت تهوع خفیفی دارم

دلدرد پریودی میگیره ول میکنه

بعد برعکس ماهای قبل اصلا سینه درد ندارم

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
بله کلومیفن ومتفورمین مصرف میکردم 

خداحفظشون کنه گلممم..دخترن؟

هربه خوم دلیم دی دی ایشاالله دوقلو به نازانم بواحساس دکم دوقلویه

سابقه ی دو قلویشتان هیه ان شاءالله حسکت راسه