يسنا مدیر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 4230 عنوان کسی بوده مث مشکل من داشته باشه | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست سلام کسی بوده افسردگی مزمن داشته باشه و خوب شده باشه ؟من چهار. پنج ساله افسردگی گرفتم تازه به دکتر. مراجعه کردم چن ماهه دارو میخورم ولی تاثیری ندیدم 1398/02/10 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z_gholami عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1019 چرا متاسفانه یعنی اینهمه سخته بچه کوچیک دارمخیلی نامردیه طلاق بگیرمولی فکر اینم که عمرم داره تلف میشه و فقط یه بار میتونیم زندگی کنیم هم آزارم میدهنه میتونم تحمل کنم نه میتونم برماینجوری هم من هم بچه هام دررعذابن
پسرهستم3 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1646 بچه کوچیک دارم خیلی نامردیه طلاق بگیرم ولی فکر اینم که عمرم داره تلف میشه و فقط یه بار میتونیم زند ... زندگی شما سختهخیلی ناراحت شدم
z_gholami عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1019 زندگی شما سخته خیلی ناراحت شدم ممنوندعا کنید به ارامش برسم
georgina عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 بچه کوچیک دارم خیلی نامردیه طلاق بگیرم ولی فکر اینم که عمرم داره تلف میشه و فقط یه بار میتونیم زند ... عزبزم منم مثل توام فرقش اینه که من هنو عقدم و بچه ندارم...الان تصمیم گرفتم برم مشاوره..و ی سفره صلوات نذر کردم...و همچنین ختم صلوات باور کن تا حالا چند بار معجزشو دیدم..توام همینطور..از خدا بخواه کمکت کنه..کمک هردوتون کنه...سعی کن رابطتو زیادتر کنی با خدا..تا خودش راه درستو جلو پات بزاره.. برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 عزبزم منم مثل توام فرقش اینه که من هنو عقدم و بچه ندارم...الان تصمیم گرفتم برم مشاوره..و ی سفره صلوا ... مثلا من تصمیم گرفتم روزانه ی مقدار مشخصو صلوات بفرستم خودم...شما میتونی ختم صلوات برداری..ختم زیارت عاشورا..یا حدیث کسا...یا قرآن.. برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
z_gholami عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1019 عزبزم منم مثل توام فرقش اینه که من هنو عقدم و بچه ندارم...الان تصمیم گرفتم برم مشاوره..و ی سفره صلوا ... انشااله مشکل شما هم حل شهولی سعی کن تا تغییری احساس نکردی وارد زندگی باهاش نشیبچه نیاریوقتی آرامش داشتی بعد بچه بیار گناه دارن واقعا
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 24616 من خودم دو سال افسرده بودم البته بعد از طلاق الانم یک هفته است افسرده شدم من هم یه هفته اس افسرده ام
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 24616 پس همدرد هستم شما بگو من حس می کنم همسرم از اولش دوستم نداشته به خاطر مسائل مالی باهام ازدواج کرده اینقدر که خونه خریدن و ملک و...براش مهمه من مهم نیستمدیشب دقت کردم حتی یه عکس دونفره باهم نداریم ( یکی هک که داریم من دستشو گرفتم اون با اکراه دستشو داده به من )
پسرهستم3 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1646 من حس می کنم همسرم از اولش دوستم نداشته به خاطر مسائل مالی باهام ازدواج کرده اینقدر که خونه خ ... خیلی بدهچند وقته ازدواج کردیدچرا اینجوری هستشوضع بابات خیلی خوبه؟؟
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 24616 خیلی بده چند وقته ازدواج کردید چرا اینجوری هستش وضع بابات خیلی خوبه؟؟ بابام فوت کرده نه.خودم کارمندم 10 ساله ازدواج کردم نمیدونم وقتی بعضی از زن و شوهرها رو میبینم و اشتیاق و...کلا از خودم بدم میاد.حس میکنم دوستم نداره
پسرهستم3 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1646 بابام فوت کرده نه.خودم کارمندم 10 ساله ازدواج کردم نمیدونم وقتی بعضی از زن و شو ... خدا بیامرزتشحستو میفهمممن موقعی که میبینم .دختر و پسری جون با هم میخندن.منم دلم میگیره