2777
2789
عنوان

در راستاى تاپيك تجاوز

260 بازدید | 14 پست

واقعا بهم ثابت شده كه اين زنان هستند كه بهم ضربه ميزنن و باعث عقب موندگى بدبختى همديگه ميشن توروخدا نظرات رو بخونيد! مغزتون سوت ميكشه 

اخه خواهر من وقتى اطلاعات ندارى چرا عنوان ميكنى قبلش اصلا فكر كردى به حرفات!!!

بببين چقدر اوضاع خرابه كه از شوهر هم ميترسيم بهمون انگ بزنن يا غردا بزنن تو سرمون 

ما زنانى ايرانى خودمون به خودمون و جامعه اجازه ميديم كه لهمون كنن 

بزنن تو سرمون 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم منظورت چیه فقط میدونم دنیایی هست که همونقدر مردانش ممکنه بهم اسیب برسونن زنان هم اسیب میرسونن...ولی وقتی مردی بهت اسیب میرسونه که خودت انتخابش میکنی پس مقصری  ولی اون زن درنهایت اعتماد و در واقع از پشت خنجر میزنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

عزیزم میان طبق قانون کشور عزیز واسلامی واینا نظر میدن دیگه.چی بگیم اخه. اروپایی بیندیشیم؟؟من البته نمیدونم منظورت کدوم پست بوده ولی من بش گفتم شکایت نکنه چون تقصیرومیندازن گردن خواهرش .

كلى نوشتم كه يهو تاپيك تعطيل شد  حيف بود اين كلمات هدر بره

اصولا مردم فقط برا قضاوت خوبن کلا یه دقیقه فک نمیونن ممکنه اون مشکل برای خودشون خواهرشون دخترشون پیش بیاد. شاید اصلا اون دختر خریت کرده سر حس و عشق گول خورده که اعتماد کرده میرفته خونش. درسته خودشم خیلی اشتباه کرده اما حالم بهم میخوره از ادمایی که بدون اینکه بدونن چی شده انگ میزنن به طرف 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

دیدی چقدر ناراحت میشن اگه بگیم از خواهرت دفاع کن

انگار باید بگیم با اجر بزن توی سرش تا اینا اروم بشن

از اسلام دفاع نمیکنن

از خودشون دفاع میکنن که " وای ما این کارا رو نکردیم" پس هر کی کرده حقشه بمیره

کسی بهشون نمیگه خواهر من تو خونه موندن شما هم از بی چادری بوده

.

عزیزم میان طبق قانون کشور عزیز واسلامی واینا نظر میدن دیگه.چی بگیم اخه. اروپایی بیندیشیم؟؟من البته ن ...

😑😑😑😑

پيشگو هستى شما كه اتقدر با اطمينان ميگى خواهرشو مقصر ميكنن!

بايد برن پيش وكيل و پزشك قانونى 

فكر كن فردا روزى پسره بخواد دوباره دختر رو تهديد كنه كه بايد بياى فلان جا و بازم بهش تجاوز كنه فكر كن همينجورى يهويي از تو هيابون ببرتش يجا بازم بهش تجاوز كنه و معمولا هم اينجور پسرا پرووتر برميگردن چون ميبينن دختره محاله كارى بكنه 

خدا عقل داده به ادم بايد از خودش دفاع كنه مسئول نهايي خودشه نه پدر و مادر و نه جامعه هرچند كه اينها هم دخيل هستند اما يه ادم خودش باعث ادامه بدبختى تو زندگيش ميشه 

يه وكيل خوب گرفتن و حتما مدارك داشتن همه چيو خل ميكنه اتفاقا خوبه كه شوهرشون هم در جريانه راحت ميرن دادگاه و ميان 

من از يه پسره فقط بخاطر پخش كردن شماره ام شكايت كردم اونم تنها هيشكى نفهميد فقط داداشم ميدونست تازه بعدا بهش گفتم

قاضى پدرشو دراورد پسر گريه ميكرد ميگفت غلط كردم فكرشم نميكردم بخواد شكايت كنه هنوز رضايت ندادم از دادگاه ز ميزنن ميگن خانوم بندازيمش زندان تا يه سال نميتونه جايي بره مثه بدبختا داره زندگى ميكنه 

جلوى ظلم بايد ايستاد هرجا كه سكوت كردى بدون يه ضربه بدى به هستى  زدى 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.
😑😑😑😑 پيشگو هستى شما كه اتقدر با اطمينان ميگى خواهرشو مقصر ميكنن! بايد برن پيش وكيل و پزشك قانو ...

تامس هابز گفت انسان گرگ انسان است

ایران اگه می اومد می گفت زن درنده تر از گرگ برای زن هست

.

تامس هابز گفت انسان گرگ انسان است ایران اگه می اومد می گفت زن درنده تر از گرگ برای زن هست

هزارااان لايك 🌹