2777
2789

بچه ها دوسته من خواهرش دیشب براش یه اتفاق افتاده. الان فاز نصیحت بر ندارید که چرا دختره اینکارو کرده و ....به ما ربطی نداره‌ .دوست پسر دوسالش به اجبار و خیلی ناگهانی بردش که بهش ت.جاوز کنه. اونم دو نفری تازه ریختن سر این بدبخت😔تاپیکو نترکونید به خدا قسم دارم راست میگم خودمم باورم نشد دیشب تا امروز که رفتم دیدمش. بچه ها حالش خیلی بده میخواد خودکشی کنه. تجاوزی صورت نگرفته ها. این فرار کرده با بدبختی. اما الان حال روحیش خیلی بده. مامانشم اینجا نیست‌ ‌.یه لحطه ساکت میشه باز شروع میکنه به جیع زدن و خودزنی. چیکار کنیم؟؟؟؟؟ دختر ساده ای بود احمق گولش زده پسره 

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید ببرینش روانپزشک ارام بخش باید دریافت کنه وگرنه دیوونه میشه

سریعم جلسات روان درمانیشو شروع کنین

به هیچ وجه سرزنشش نکنین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خوب اگ اتفاقی نیوفتاده چرا جیغ و داد میکنه ببرینش دکتر یک ارامبخش بده

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

شما نمیتونید کاری کنید

خودش خوب میشه

تنهاش نزارید که بلایی سر خودش بیاره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.