2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست

به نظر من بهتره شما و همسرتون اسم را انتخاب کنین و بعد از گرفتن شناسنامه به همه اعلام کنین

برسام هم به نظر من اسم قشنگیه

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بهتره شما و همسرتون اسم را انتخاب کنین و بعد از گرفتن شناسنامه به همه اعلام کنین برسام هم ...

شوهر من عجوله همه فامیل میدونن میخواد بزاره برسام 

ایران هر اسمی بذاری مسخرش میکنن یا نصفه میگن پس اسمی بذار ک دوسش داری مثلا ما بنیامین 😂بن ...

و رکسانا هم رکی😐

محمد ممد

ماعده معی

مجتبی مجی

سجاد سجی

فقط ی اسم دوستمم مخفف میکنن خیلی بد میشه😓

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

تک تک اونایی که میگن یاد این افتادم یاد اون افتادم بیان اسم بچه هاشون رو بگن میتونم خیلی راحت بگم یاد چی میوفتم .تو هر اسمی بذاری مسخره کننده ها مسخره میکنن .پس اونی که دوست داری بذار نه اونی که دیگران دوست دارن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
این مخفف کردن اسمو همه‌جاییه، نه فقط ایران

😅

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

و رکسانا هم رکی😐 محمد ممد ماعده معی مجتبی مجی سجاد سجی فقط ی اسم دوستمم مخفف میکنن خیلی بد میش ...

مرتضی مری

🤣 وای فکنم فهمیدم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اسمی که دوست داری رو بذار رو بچت و تا قبل از اینکه تو شناسنامش بره به هیچکس نگو بخدا خیالت راحت تره . چون سلیقه ها فرق میکنه و همه اسم ها رو میشه مسخره کرد 

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...
و رکسانا هم رکی😐 محمد ممد ماعده معی مجتبی مجی سجاد سجی فقط ی اسم دوستمم مخفف میکنن خیلی بد میش ...

وای فک کن کوثر رو مخفف بگی 😂😂😂

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...