2777
2789
عنوان

نه به خشونت علیه زنان😔😔😔😔

904 بازدید | 95 پست

اگه مبنا، اجازه حضور زنها تو یه مکان خاص، براساس میزان خشونت اونجا باشه؛ بهتره بدونید اولین جایی که حضور زنها رو باید ممنوع کنند، خونه شوهره!

۶۶ درصد زنای ایرانی اعلام کردند حداقل یکبار خشونت خانگی رو تجربه کردند. بماند از کسایی که حاضر نیستند اعلام کنند یا مصادیق خشونت رو نمی‌دونند.

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

ربط عنوانت با پستت رو نفهمیدم😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

👌👍

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از اینکه با نینی سایت آشنا بشم نمیدونستم انقد زنای کشورم خشونت می بینن فک می کردم دورش دیگه تموم شده

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

حرفت متاثرم کرد😢😢😢

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
ربط عنوانت با پستت رو نفهمیدم😐

واضحه عزیزم

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
من قبل از اینکه با نینی سایت آشنا بشم نمیدونستم انقد زنای کشورم خشونت می بینن فک می کردم دورش دیگه ت ...

منم☺البته جاریم زبون درازه و لجباز برادرشوهرمم عصبی و بی فرهنگ شنیدم کتک میخوره😓😧

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
من قبل از اینکه با نینی سایت آشنا بشم نمیدونستم انقد زنای کشورم خشونت می بینن فک می کردم دورش دیگه ت ...

واقعا منم نمیدونستم

منم☺البته جاریم زبون درازه و لجباز برادرشوهرمم عصبی و بی فرهنگ شنیدم کتک میخوره😓😧

هر چقدر هم زبون دراز باشه بالاخره یه راهی هست که بشه کنترلش کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز