2777
2789

خیلی آستانه صبرم اونده پایین دخترم یازده ماهشه تا شیطونی میکنه یا چیزیو بهم میریزه سرش دادمیزنم جوری که میترسهوگریه میکنه همیشه موقع غذا خوردن سفره رو بهم میریزه غذاهرو پخشو پلا میکنه ومن بایه دست دارم جلوشو میگیرم بایدست بهش غذا میدم بعد غذاهم بلای سرخودش میاره که باید ببرمش حموم روزی سه بار لباسشو عوض میکنم خودمم نمیفهمم چی میخورم امروز غذای داخل بشقابمو ریخت روخودش دیدم نمیتونم کنترلش کنم دادزدمو باگریه رفتم تواتاق شوهرم میگه دادنزن روش اون تازه داره زبون وامیکنه زیونش میگیره بااین کارت ولی دست خودم نیست خوابش انقد سبکه که بخوام تواون مدتم یکم استراحت کنم نمیشه خیلی زود بیدارمیشه باکوچیکترین صدا واقعا خستم بعداز داد زدن دلم بشدت براش میسوزه چون اونکه نمیدونه کارش اشتباهه 😟😥

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه تو دلیل داری

من ف کنم افسرده شدم

ویدیو کال با خواهرم حرف زدم ، بعدش با بابام

بعد یهو با همشون بحث کردم قطع کردم

با اشک اومدم تو اتاق

قشنگیش اینکه تنهام خونه !! یعنی حوصله خودمم ندارم

داغوونم!!

فک کنم افسردگی فصلی گرفتم

یادم تورو فراموش..

كودك كم خواب با طبعش خيلي سرده يا خيلي گرم كه مبحث طولاني.

در مورد صبر ، مطمئنم تو كارات دخالتش نميدي، باهاش كم بازي ميكنيد يا بازيهاتون انرژي گير نيست . يعني تخليه انرژي نميشه. و اينكه بازي كودك با غذا يعني ريختن ، له كردن و چنگ زدن خلاقيت رو درس ايجاد ميكنه و نرمال سنشونه.

غذاش رو جدا زير انداز بنداز بزار هر كار ميخواد بكنه يا اگر صندلي داره رو صندلي بزار

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
اول غذای بچه رو با حوصله بده بخوابونش بعد خودتون غذا بخورین

نمیشه میگم که خیلی خوابش سبکه خیلی زیاد

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

حرف شوهرتو من ب شوهرم میگم خسته شدم انقدر بهش گفتم سرش داد نزن اون بچست کنجکاوی داره شلوع بازی داره اصلا نباید جلوی شیطنتشو بگیری فوقش دو سال خونت کثیفه ولی این روز ک بر نمیگرده من عید فرشمو شستم الان بیایی خونمو ببینی اگار سه ساله دست نزدم 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

افسرده شدی. حق هم داری. خیلی سخته. راهش اینه که یکی مثل شوهرت بهت کمک کنه. مسئولیت بعضی کارا رو کلا بده به اون. مثلا شام رو شوهرت بده بهش ناهار رو شما. و کارای اینجوری. من خودمم گرفتارم. شوهرم از اول بد عادت شده دارم دیوونه میشم. تماااااام کارای بچه با منه. شاغل  هم هستم. در صورتی که خواهر شوهرم خانه داره ولی شوهرشو عادت داده وظایفش مشخصه. خیلی راحته.