2777
2789

@دریااااااا    ازش بپرس تو کار کیکه استارتر

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راحته والا،طبق این دستوری که گفتم سرچ کنین 

مرسی عزیزم کیک زیاد درست میکنم 

ولی چیز کیک تا بحال درست نکردم 

حتما امتحان میکنم ممنون عزیزم 😘

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مرسی عزیزم کیک زیاد درست میکنم  ولی چیز کیک تا بحال درست نکردم  حتما امتحان میکنم ممنون ...

از کیک راحت تره والا،حتما تست کن،اگه از طعم پنیر خوشت بیاد قطعا ول کن چیزکیک نمیشی،فقط مواد زیاد میخواد نسبت به کیک ولی راحت تره ،ایشالا عکسشو بذاری به زودی و کیف کنیم😍

از کیک راحت تره والا،حتما تست کن،اگه از طعم پنیر خوشت بیاد قطعا ول کن چیزکیک نمیشی،فقط مواد زیاد میخ ...

فدای مهربونیت 😚😚😚

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
از کیک راحت تره والا،حتما تست کن،اگه از طعم پنیر خوشت بیاد قطعا ول کن چیزکیک نمیشی،فقط مواد زیاد میخ ...

فقط من ی بار درست کردم قسمت بیسکوییتیش خیلی سفت شد گذاشتم یخچال, مال شما هم سفت شد؟ 

عه چه جالب, نمیدونم از رو دستور درست کردم 

آره قربونت،این دستوری که من درست میکنم عالی میشه،هر کسی هم خورده تا حالا عاشقش شده،چیزکیک آشپزخونه کوچک من،فیلم،سرچ کن میاد،ی خانمی که فقط دستش معلومه،معروفه دستوراتش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز