2777
2789
عنوان

موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست
روغن نارگیلم خوبه.من موهام اصلا سوخته.خشک و بی حالته و ریزش داره.خیلی ناراحتم

موهارو اگ زیاد رنگ کنی میسوزه دیگه. موهاتو یکم کوتاه کن بعد ی مدت رنگ نزار از این روغنا هم استفاده کن  حتما خوب میشه

شماها چرا برا تقویت سرتون از گیاهان دارویی استفاده نمیکتین؟؟

مثلا رزماری..گزنه 

مورد 

ختمی و ....

هلیله اینا خیلی عالین

فقط باید عصارشونو جدا کنین 

و البته بهدش باز شامپو شیمیایی نزنین 

سعی کنین گیاهی باشه نه از اونایی که پایشون شیمیاییه و یه مقدار عصاره گیاهی میریزن توش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توجه کنین رو لیبلشون چی نوشته فقط موادشو سرچ کنین و مضراتشو ببینین  که موهاتو نو که ...

شامپو كه بايد به سر بخوره و مشكلي نيست ولي ماسك و اون يكي روغنه درسته فقط نوشته رو ساقه مو زده بشه

شماها چرا برا تقویت سرتون از گیاهان دارویی استفاده نمیکتین؟؟ مثلا رزماری..گزنه  مورد  ...

چطوري عصارشو جدا كنم؟ راستش همين كياهي ها هم بايد يه جاي معتمد خريد كه توي شهراي كوچيك ميشه اطمينان كرد ولي تو شهراي بزرگ چي

شامپو كه بايد به سر بخوره و مشكلي نيست ولي ماسك و اون يكي روغنه درسته فقط نوشته رو ساقه مو زده ...

نه عزیزم 

شامپو توش موادی داره که خوب نیستن 

مثلا شامپو ضد شوره میگیری(به فرض)

شورت به کل از بین میره و خوشحالی 

ولی نمیدونی اون ماده شیمیایی که شورتو از بین برده چقدر میتونه خطرناک باشه

سریعا تو پوست نفوذ میکنه همراه خودش تموم موادی که تو شامپوئه با خودش همراه خون میکنه 

یخورده از سورفکتانت ها بخون 

کف کننده های شامپو

و مواد دیگه که روتینش نگهدارندست 

ببین چقدر خطرناکه

چطوري عصارشو جدا كنم؟ راستش همين كياهي ها هم بايد يه جاي معتمد خريد كه توي شهراي كوچيك ميشه اطمينان ...

باید از فروشگاههای ارگانیک خریداری کنی

نه از عطاری

چون گیاهان دارویی هر کدومشون به یه نحوی باید خشک شن 

تو درجه دمای مناسب 

تو یه تحقیق رو بابونه از عطاریها دیدن اون ماده ی اصلی بابونه که باعث ارامبخشیه توشون صفره

چرا؟؟

چون همشون تو افتاب خشکش میکنن و میفروشن

تازه باید از اینم مطلع باشی که مال چند سال پیش نباشه

عصارشم میتونی با آب مقطر بگیری

دستت همگی خاهرای خوشگل و مهربونم درد نکنه. من زیاد اهل آرایش و رنگ مو هم نیستم.ولی خب سالی یکبارو رنگ میزارم.برا پوست هیچ کرمی استفاده نمیکنم جز مرطوب کننده و آب رسان و ضدآفتاب. واسه همین نمدونستم چی بزنم. یه دونه شامپو کراتینه خریدم خوب بود.شامپو عوض کردم. مثل قبلی نیست. ولی دوست دارم موهام یکم جون بگیره. ممنونم نظراتتونو گفتید

[QUOTE=88315612]ببين من ١ماسك ارگان حدود١٤٠ تومن خريدم توي حمام ميزنم بسياااااار عالي بود. يه روغن بسيار عالي و خوشب ...[/QUOTEمازک روغن آرگانتون و چطور استفاده کنم خانومی

قيمتهاشو گفتم كه اگر در توانت هست بتوني بخري. گلم ولي از من ميشنوي و نميتوني ماسك بخري يه شامپ ...

از این شامپوهایی که گفتید خریدم عزیزم.زیاد افاقه نکرد. متاسفانه

چه ماسک مویی و چطور استتفاده میشه    

من بهتون ماسک مو طبیعی رو خب پیشنهاد میدم‌

ماسک مویی طبیعی تر از اونی که خودم درست میکنم نمیشناسم😂

اینو جدی میگم عزیزم

پایشو نمیتونین در بیارین 

شما چطور میتونین روغن گیری کتین از گیاهان دارویی یا عصاره گیری 

تازه اینارم بتونین 

چطور میتونین پایشو درست کنین