2777
2789
عنوان

بچه دقیقا چهارماهه کیا دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشکیه برا همین وسواس دارم. میخوام غذا بدم بهش ک یکم زود بادوم بخوره لااقل استخوناش محکم ‌شه

چون شیر خشکیه میتونی پایان چهار ماهگی کمکی بدی منم دخترم الان دقیقا ۵ماهشه شیر خشک میخوره واکسن۴ماهگی که زدم بعد دوسه روز کمکی شروع کردم

محتاجم به دعا
آره. شاید بخاطر اینه ک ماه ششم بارداری حجامت کردم. میگن قد رو بلند میکنه

چه جالب ولی رشد بچت خوب بوده ماهی ۲ سانت باید اضافه کنه ۱ ماهه دیگه صبر کن بچه ماهای اول به شیر نیاز داره برای رشد و فقطم تو ۶ ماهه اوله بچه خوب وزن میگیره ماهی ۱ کیلو دختر من تا ۵ ماهگی زیاد کرد بعدش دیگه ۵۰۰ گرم ۴۰۰ گرم میشع و دکتر گفت بزار ۵ ماه حداقل شیر بخوره فقط

چه جالب ولی رشد بچت خوب بوده ماهی ۲ سانت باید اضافه کنه ۱ ماهه دیگه صبر کن بچه ماهای اول به شیر نیاز ...

اوهوم یکم دست نگه میدارم. ایشالا ک شیرخشک همون شیری باشه ک دکترا میگن بهش فقط شیر بده. و همونقد فایده داشته باشه. ممنون

اوهوم یکم دست نگه میدارم. ایشالا ک شیرخشک همون شیری باشه ک دکترا میگن بهش فقط شیر بده. و همونقد فاید ...

منم شیر خشک میدم نگران نباش شیر خشکا مثل قدیم نیست که آهن و کلی ویتامین داره والا من شیر خودم و میدادم تا ۴ ماه بچم وزن نمیگرفت کمم میکرد هر چی میخوردم حساسیت میداد گفتم شیری که وزن نده به بچه چه فایده آبه قط کردم دیگه