2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ازدواج عاقلانه و منطقی باشه نه صرفا از روی احساس میتونی تصمیم درستی بگیری و کسی رو انتخاب کنی که ...

نه متاسفانه به شناخت نیست امار کلی اینه که ۲۰ درصد تغیر تو همه هست

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
نه دلیلش اینه که از زندگی مجردیم راضیم  زندگی متاهلی رو دوست ندارم

سواله منم همینه ک چی بدبینت کرده ب زندگی مشترک

بالاخره یه چیزی هست که فکر میکنی زندگی الانت حتما بهتره از دوران متاهلی آیندت

ديگ به شانستم بستگي داره

🤔🤔زندگی متاهلی با شانس خیلی زیاد،نهایتش میشه یه همسر خیلی پولدار و تحصیل کرده.ولی بازم همچی تموم نمیشه.

پس بازم ازدواج عالی وجود نخواد داشت😂چه پیچیده

این کامنت منطقی تر از بقیه بود برام ولی بازم جواب دارم براش(دنبال ی کامنتی میگردم ک سفت و محکم دلیل ...

عموما استقلال تو زندگی متاهلی بیشتر از مجردیه. مگر اینکه گیر یه ادم به شدت دیکتاتور بیفتی اما باز هم در اون شرایط استقلالی داری که تو مجردیت نداری.  هم زن و هم مرد تو متاهلی باید و نبایدهایی رو مجبورن رعایت کنن ، اما خوبیش اینه ادم با این باید و نباید ها بیشتر کنار میاد تا باید و نباید های پدر و مادرش! 

زبانی که حق را نگوید به درد لیسیدن بستنی میخورد.
اطرافم دیدم که چقدر حساس بودن رو این موضوع. خیلی سخته انتخاب آدم درست

این ترسی که داری با تقویت اعتماد بنفس خودت کلا درست میشه.دلایل فراتر از این زیاده و اینه که سخت میکنه تصمیمو

سواله منم همینه ک چی بدبینت کرده ب زندگی مشترک بالاخره یه چیزی هست که فکر میکنی زندگی الانت حتما به ...

بدبین نیستم  ازدواج خوبه دیگران رو تشویق میکنم ولی برای خودم نمیپسندم   چون تنهایی راحت ترم  اهداف و آرزوها و برنامه هام برام مهمن  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
منم اعتراف میکنم دلسرد تر میشم

خیلی ذهنم آشفته شده نمیدونم چیکارکنم

دیده من خیلییییی مثبت بود نسبت ب ازدواج و رابطه

الان تمام ترسم این شده ک بریم سر خونه زندگیمون و این اتفاقای بد ک اکثرا تو نی نی سایت دارن بحثشو میکنن واسه مام پیش بیاد

این کامنت منطقی تر از بقیه بود برام ولی بازم جواب دارم براش(دنبال ی کامنتی میگردم ک سفت و محکم دلیل ...

ضمنا طبیعت زندگی نمیذاره زندگی شبیه رمان عاشقانه باشه! اتفاقا تفکر مشابه هم درین زمینه کمک نمیکنه. چون زندگی خیلی بالا پایین داره و شما مجبوری برای اینکه زندگیت روال عاشقانه و طبیعی داشته باشی همش بجنگی و سعی کنی و سعی کنی. امکان نداره لحظاتی در زندگی پیش نیاد که از هم متنفر نشید! و این خاصیت ازدواجه که این تنفر منجر به جدایی نمیشه. شما برمیگردی و زندگیتو ادامه میدی و دو فردای دیگم شدیدا عاشقشی! همینقدر صعودی و نزولی

مجردم و فقط تجربی دیدم . آمار طلاق و اختلاف اطرافم خیلی کمه شکر خدا .اغلب زندگیا بی غل و غش به نظر م ...

اره ولی متاسفانه اونی نیست که میدیدم و بیشتر زندگیای بد تو ایران به طلاق نمیکشه

دلیلشم اینه که زنای ایرانی دوست دارن خوشبخت به نظر بیان نه اینکه واقعا خوشبخت باشن

آهان من مجردم ولی میدونم اگه با همسرت رفیق باشی خیلی خوبه زندگی با یه رفیق👍😊

درسته افرین.ولی رفیقای هم جنسم باهم دردسر دارن وای ب حال اینکه همسر هم باشن

خیلی ذهنم آشفته شده نمیدونم چیکارکنم دیده من خیلییییی مثبت بود نسبت ب ازدواج و رابطه الان تمام ترس ...

تو اینترنت سرچ کن " دکتر شیری" برو تو سایتش و کانال تلگرامش. خیلی خیلی ادم با سوادیه. گوش نیوشاشو گوش بده. بیشتر از هرکسی میتونه به فکرت نظم بده