این کامنت منطقی تر از بقیه بود برام ولی بازم جواب دارم براش(دنبال ی کامنتی میگردم ک سفت و محکم دلیل ...
عموما استقلال تو زندگی متاهلی بیشتر از مجردیه. مگر اینکه گیر یه ادم به شدت دیکتاتور بیفتی اما باز هم در اون شرایط استقلالی داری که تو مجردیت نداری. هم زن و هم مرد تو متاهلی باید و نبایدهایی رو مجبورن رعایت کنن ، اما خوبیش اینه ادم با این باید و نباید ها بیشتر کنار میاد تا باید و نباید های پدر و مادرش!
سواله منم همینه ک چی بدبینت کرده ب زندگی مشترک بالاخره یه چیزی هست که فکر میکنی زندگی الانت حتما به ...
بدبین نیستم ازدواج خوبه دیگران رو تشویق میکنم ولی برای خودم نمیپسندم چون تنهایی راحت ترم اهداف و آرزوها و برنامه هام برام مهمن
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
این کامنت منطقی تر از بقیه بود برام ولی بازم جواب دارم براش(دنبال ی کامنتی میگردم ک سفت و محکم دلیل ...
ضمنا طبیعت زندگی نمیذاره زندگی شبیه رمان عاشقانه باشه! اتفاقا تفکر مشابه هم درین زمینه کمک نمیکنه. چون زندگی خیلی بالا پایین داره و شما مجبوری برای اینکه زندگیت روال عاشقانه و طبیعی داشته باشی همش بجنگی و سعی کنی و سعی کنی. امکان نداره لحظاتی در زندگی پیش نیاد که از هم متنفر نشید! و این خاصیت ازدواجه که این تنفر منجر به جدایی نمیشه. شما برمیگردی و زندگیتو ادامه میدی و دو فردای دیگم شدیدا عاشقشی! همینقدر صعودی و نزولی