2777
2789
عنوان

همسایه های مردم ازار از خونم بیرونم کردن 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 58 پست

ما یه پارکینگ جلوی ماشینمون هست که مزاحم هست توی سند

دیروز شب اومدیم زنگ طرف رو زدیم که بیا ماشینتو بردار ما بریم داخل پارکینگمون طرف شاکی شده که چرا ساعت 1 زنگمون رو زدید

بعد امروز صبح اومدن تو پارکینگ موقعی که همسرم میخواست بره سر کار شروع کردن داد بیداد و دعوا و یقه همسرمو گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علم غیب#  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من موندم چجوری میشه هنوز مشکلو نگفتی دکمه ی ایجاد تاپیکو بزنی بعد بگی تو کامنتا ادامشو میزارم. هنوز واسه من قابل درک نی

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بعد منم اومدم وقتی دیدم صدا داد بیداد میاد 

به منم حمله کردن و هی تو صورتم زدن و تو کمرم زدن

به قران هنوز کمرم و گردنم تیر میکشه شدید و درد دارم

یه تاتری اجرا کردن جلومون که نگوووو

اخرشم حرفشون این بود که شما یا از این ساختمون باید برید یا هر روز همین بساطو اجرا میکنیم واستون

دیروز شب ن دیشب    پارکینگ چطوری جلوی ماشین؟چطوری تو سند مزاحمههه

به نکات خوبی اشاره کردی.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ما یکی رو میشناختیم ماشینش رو تو پارکینک همسایه پارک کرده بود

همسایه هم ساعت ۳ شب از سفر برگشته بود چون چمدون زیاد همراهش بوده مجبور بوده بره تو پارکینگش

زنگ اینا رو زده که بیاید ماشینتون رو بردارید

اینا هم اومدن کتک کاری سر طرف رو شکوندن!!!