2777
2789
عنوان

یه خانومی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 27 پست
وقتی ایمیل زدم هم همینو گفتن منم گفتم کلینیک پرسیدم میدونی چی گف؟؟؟

چي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما که باهم این حرفا رو نداریم میخای بگی بگو همه اشنان😂😂😂😋

باشه دلبری کردنو رو یاد بده 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چي

تو کلنیک جواب داد هر تحریک و نعوظی که نباید به رابطه ختم شه ... همسرتون خسته اس نه سرد مزاج... حالا من اوموزش قری بودن ودلبری رو خواسته بودم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

معلومه تازه واردی اینو ک همه نی نی سایتیا میدونمن رژ قرمز شورت قرمز😂😂😂😂😂

والا دیشب قرمزیجات بستم  به خودم شوهرم نگام هم نکرد گف چیه چه قدر جلفه 

والا دیشب قرمزیجات بستم  به خودم شوهرم نگام هم نکرد گف چیه چه قدر جلفه

باید دقت وتوجه کنی همسرت چی دوست داره فکرکنم شما هنوز اخلاق شوهرتون رو نمی شناسی با روحیاتش آشنا نیستی  

دوخت سرویس آشپزخانه مطابق باسلیقه شما پذیرفته میشود برای دیدن نمونه کارامون به آدرس اینستاگرام gallery_hasti97 مراجعه کنید. 
باید دقت وتوجه کنی همسرت چی دوست داره فکرکنم شما هنوز اخلاق شوهرتون رو نمی شناسی با روحیاتش آشنا نیس ...

اگه بیشتر توضیح بدم گزارش میخورم ولی کلا  بعضی روزا میپوشم میگه جووون وقتی که خودش هم نمیخاد هر ی بپوشم نگام نمیکنه

معلومه تازه واردی اینو ک همه نی نی سایتیا میدونمن رژ قرمز شورت قرمز😂😂😂😂😂

شورت قرمز توری 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اها .حالا اگه دلبری بلدی بیا بهم اموزش بده

من فقط راه و رسم گرفتن نفقه و اجرت المثل و حضانت و طلاق بلدم 😁😁 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من فقط راه و رسم گرفتن نفقه و اجرت المثل و حضانت و طلاق بلدم 😁😁 

اها ..افرین

هر آنچه که هر خانمی باید بداند؟

هدف از ساخت این صفحه گردآوری مطالبی در جهت بالا بردن دانش و تکنیک های آرایشی و جذابیت است که هر خانومی باید آن ها را بداند.
دنیای امروزی، دنیای مد و زیبایی است، از این رو هر خانومی که میخواهد تکنیک های مد، آرایش، انتخاب عطرهای جذاب، انتخاب رنگ مو با توجه به پوست صورت، شناخت بهترین برندهای آرایشی و … را بداند باید در این راستا تحقیق کند. چه چیزی بهتر از ...  

برای مشاهده ادامه مطلب رو کلمه ی خانومی کلیک کن!