2821
2789
عنوان

مرمرام حالم بد شد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 82 پست

مرمری جون یه زحمت برات دارم

میشه لطف کنی از خانوادت که ساوه هستن یه سوال بپرسی برام؟ میخوام بدونم آب لوله کشی ساوه شیرین شده آیا؟

من الان ساوه نیستم

یه چیزایی فقط شنیدم

میخوام مطمئن شم

زحمتت میشه

ببخشید❤

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرمری جون یه زحمت برات دارم میشه لطف کنی از خانوادت که ساوه هستن یه سوال بپرسی برام؟ میخوام بدونم آ ...

عزیزم اومدن ازمایش کردن شیرین شده الان ولی فقط یکم به شوری میزنه ازقبل خیلی بهتره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

شاید مقصر راننده ماشین سنگین نبوده نمیشه همیشه و همه ی راننده های ماشین سنگین رو بی حواس دونست

قضاوت_نکنیم#  

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
شاید مقصر راننده ماشین سنگین نبوده نمیشه همیشه و همه ی راننده های ماشین سنگین رو بی حواس دونست قضا ...

پلیس اونجا بود و کامیون مقصر شد

قضاوت نکردیم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پلیس اونجا بود و کامیون مقصر شد قضاوت نکردیم

ولی شما تو پستت جمع بستی 

و همه ی راننده هارو مورد هدف قرار دادی

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
ولی شما تو پستت جمع بستی  و همه ی راننده هارو مورد هدف قرار دادی

بیخیال برو  بخاب

من اون موقع انقدر حالم بد بود ک نمیفهمیدم دارم چی میندیسم هنوزم بده