2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید دعوام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 87 پست
منم یجورایی ناامیدشدم وقتی دیدم😑

دقیقا همینطوره.

منم سه بار جشن داشتم عقدکنان جشن عروسی تو شهر ما.

جشن عروسی تو شهر همسرم

ولی عکسای من کجا و اون کجا

البته مال من واسه۱۲ ساله پیشه معلومه دمده شده

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخوای حسادت کنی بالاتر از اینا هم هستن 

که  بایدحسادت کنی .....

حسادت رو ترک کن و به زندگی خودت بچسب ..

الان خیلیا هم هستن که ممکنه به شما هم حسادت کنن...

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من چی بگم ک ارزوم یه خونه یه خوابه هست ک برای  خودمون باشه .ماشاالله شما ک وضعتون خوبه .من ارزو ...

انشالله خدا بهت بدهه منم ارزوم بود يه روزي يه اتاق كرايه ايي مال خودم باشه حالا قربون بزرگي خدا برم شرمنده أم كردهه با لطفش ،خدا بهت ميدهه انشالله

خدا رو شکر  ک خونه و ماشین دارید  و ازین بابت دغدغه ندارید و خیالتون راحت ...  خدا رو ...

و همچنین خداروشکر دو تا فرشته کوچولو دارید😍

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

مردم به قارون هم حسادت میکردن میگفتن چه لذتی میبره بعدش چی شد؟؟؟؟ گفتن خدا رو شکر باهاش نبودیم!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

منم دیدم خونشونو خب زحمت کشیدند نون بازوشونو دارن میخورن

تازه خونه اون که هیچی خونه بعضی نینی سایتیارم که من میبینم ازخودم وزنگیم ناامیدمیشم حسودی نمیکنما ولی میگم چرا ماها نه مگه ماها زحمت نمیکشیم😐😔

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

حسادت بخشی از وجودمونه؟ چه خری معذرت میخوام همچین حرف مفتی رو زده؟😣😒😐

شما ناشکری . منم از این چیزا میبینم و حتی بچه هم ندارم والا حسادت نمیکنم بلکه خداروشکر میکنم که پولدار نیسدم به خدا اصلا خوشم نمیاد وقتی خیلیا تو فقرن من ثروتمند باشم

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

حسادت ربطی به مرد و زن نداره. اتفاقا حسادت مردا خیلی بیشتر از خانماس فقط غرورشون اجازه نمیده به روی خودشون بیارن. مثلا خانمشون با یه مردی از فامیل یه کم گرم بگیره حسادت میکنن اسمشو میذارن غیرت. اگه شرایط مشابه پیش بیاد خانومه حسوده. سر همه مسائل اینجورین. نگو چون زنم حسودم. همه دلشون رفاه میخواد چه مرد و چه زن. در ضمن دو تا خونه داری و ناشکری؟؟ ماشینم ک هست و .....

به قول نقی

من دیگه حرفی ندارم و تمان

اتفاقا من بدم‌میاد از این تجملات‌

می دونی با همین پول میتونستن دست چند نفر رو بگیرن که تو مایحتاج اساسیشون موندن؟؟

ما انسانیم..ارزشمون به این خرت و پرتها نیست..به رفتار و افکارمون هست

من به کسانی که سطح معنوی و رفتاری و تلاش و پشتکار خیلی بالایی دارن غبطه میخورم..

اتفاقا کلیپ گران ترین خانه های تهران رو با پسرم‌می دیدیم هر دو فقط دلمون سالن ورزش موجود در ساختمانش رو خواست

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون