عزیزممن اصلا شبیه اینکه بچها گفتن درست نمیکنم اصلش همین دستور پخته ک الان بهت میگم:
۱-مرغ اول مربع مربع خورد کن ترجیحا سینه مرغ بهتره
۲-پیازتو خلالی خورد کن اندازه دو دیقه تف بده انقد ک وزنش گرفته سبک بشه ن طلایی
۳-مرغارو بریز تو پیازا و کمی بزن من فلفل سیاهو بیشتر میریزم بعد بزار قشنگ سرخ بشن
۴-ب اندازه موادت چند قاشق غذاخوری مایونز بریز تو کاسه و باز ب اندازه ای ک رقیق بشه سرکه بریز ک قشنگ شل بشه و کمی زعفرون ک از قبل دم کردی تو اب خیلی کم
۵-سس رو بریز تو مرغا بزار انقد بجوشه ک سس تقریبا غلیظ بشه بعد زیرشو خاموش کن
۶- از قبل همه این کارا ذغال بزار رو گاز ک قشنگ تا کاراتو میکنی سرخ بشه حالا وسط ماهیتابه رو خالی کن ی تیکه فویل بزار اون وسط جوری ک فرو نره تو سست بعد ذغالو بزار روش ی کم ازون سس بریز رو ذغال ک دود کنه سریع درشو ببند ک دودش هدر نره بعد ک دیدی کلا دود تموم شد ذغالو بردار ی هم بزن بعدشم هم نوش جان😘
سعی کردم مو ب مو طولانی بگم ک خوب درست کنی