2777
2789
عنوان

دعوا کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم دیگه نمیخوام ببینمت  نمیتونم پیام بدم خودش یعنی میاد؟😭

صبرکن اگه نیومد دنبالت بهش اس بده اگه رفتی مهمونی و دنبال خوش گذرونی و اینجا فقط عصاب منو خورد کردی بعد مهمونی حق نداری پاتو تو خونه بزاری...قرار نیست که فقط مردا تهدید کنند و زنا رو از خونه بیرون کنند

عه  حالا توام حواست باشه شاید قراره شمام برین بیرون خلاصه آماده باشین😂😂😂

نه من مجردم خیالت تخت طرف اصلا منم دیگه یادش نمیاو😂😂

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اگه تنها بره دیگه برای همیشه از زندگیش‌میرم بیرون

نه دوست عزیز این چه حرفیه زندگی بالا پایینی زیادی داره ،

شما اگ قرار باشه با هر مسئله کوچکی به فکر جدایی باشید که باید ختم اینده کنیدـ .

اگر هر شبانه روز تنها ۱۰دقیقه برای گله کردن و درددل با زوج خود بزارید هیچوقت این مشکلات بوجود نمیاد.

دراین دعوا مقصر خودتونم هستین،

اگرم تنها بره تقصیر اصلی از شماستـ

غریزه ی مرد غرور طلبی و غیرتش 

طبق چرخه ی صحیح زندگی همیشه زن طابع مرد بوده 

چون از لحاظ احساسات وتصمیم گیری ضعف داشته و ازروی دل تصمیم گرفته .

پس سعی کن با یه تلفن که مثلا چیزی لازم داری و مرد بعنوان وظیفه باید قبل مهمانی رفتن برای شما تهیه کنه 

بیاره.

اینجوری اگرم نارحت باشه باید به خونه بیاد و وقتی شمارو ببینه که همه چیزو فراموش کردین ایشونم طرز برداشتش ازشما عوض میشه بهتر تصمیم میگیرن ،

غرورشماهم باتوجه به دلتون لتمه یی نمیبینه هرچن در بین زن مرد هیچ غروری نباید باشه اما برای محکم کردن پایه زندگیتون فعلا اینجوری پیش برید

کرد زاده را ۱۰۰۰گرگ زاده حریف....ـ هرکجا هستی با هرشخصیتی به ندای درونت گوش بده  ـ ــــ باشی ــــــ مینوازهـ. حقوق دیگری از حقایت کتاب داستانت نیست که هروقت دوست داشی تغییرش بدیـ... .