2777
2789

دوستم ازم نظر خواسته در مورد حرف شوهرش بهش لطفا کسی میتونه صادقانه و درست راهنمایی کنه

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستانه بگم بهتون ؛ 

تحت هیچ شرایطی  درباره روابط زناشویی  هیچ کس  نظر و پیشنهاد ندید  و اصلا واردش نشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دوستانه بگم بهتون ؛  تحت هیچ شرایطی  درباره روابط زناشویی  هیچ کس  نظر و پیشنها ...

از همین میترسم واقعا 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

به دوستت بگو حرف شوهرش باده هواست خیلی روش حساب نکنه. 

علم غیب#  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چی‌گفته شوهرش؟؟

البته من حدس میزنم واضح اینا نگفت اینکه گفته بهش دلش میخواد براش مثل زنهای خراب شه 😯😕😕 اینم بهش برخورده 

البته من حدس میزنم واضح اینا نگفت اینکه گفته بهش دلش میخواد براش مثل زنهای خراب شه 😯😕😕 اینم بهش ب ...

عزیزم در چه زمینه ای قراره حرف بزنی؟

چرا اینقدر گنگ؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز