2777
2789

دوستم ازم نظر خواسته در مورد حرف شوهرش بهش لطفا کسی میتونه صادقانه و درست راهنمایی کنه

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانه بگم بهتون ؛ 

تحت هیچ شرایطی  درباره روابط زناشویی  هیچ کس  نظر و پیشنهاد ندید  و اصلا واردش نشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دوستانه بگم بهتون ؛  تحت هیچ شرایطی  درباره روابط زناشویی  هیچ کس  نظر و پیشنها ...

از همین میترسم واقعا 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

به دوستت بگو حرف شوهرش باده هواست خیلی روش حساب نکنه. 

علم غیب#  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چی‌گفته شوهرش؟؟

البته من حدس میزنم واضح اینا نگفت اینکه گفته بهش دلش میخواد براش مثل زنهای خراب شه 😯😕😕 اینم بهش برخورده 

البته من حدس میزنم واضح اینا نگفت اینکه گفته بهش دلش میخواد براش مثل زنهای خراب شه 😯😕😕 اینم بهش ب ...

عزیزم در چه زمینه ای قراره حرف بزنی؟

چرا اینقدر گنگ؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران