2777
2789
پس پیشاپیش روز روانشناس رو بهت تبریک میگم همکار آینده    

فدات شم منم روزتون رو تبریک میگم عزیزم ایشالله همیشه موفق باشی

مرسی که هستی و قوت قلب مردمی  

راستی اگه زمان به عقب برمیگشت بازم به این رشته علاقه داشتی و انتخابش میکردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم منم روزتون رو تبریک میگم عزیزم ایشالله همیشه موفق باشی مرسی که هستی و قوت قلب مردمی   ...

اگه۱۰۰ بار دیگه هم برگردم عقب به جز روانشناسی هیچ رشته دیگه ای رو انتخاب نمیکنم

روانشناسی شغل نیست...رسالت هست...باید عاشق بود

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اگه۱۰۰ بار دیگه هم برگردم عقب به جز روانشناسی هیچ رشته دیگه ای رو انتخاب نمیکنم روانشناسی شغل نیست. ...

ایول واقعا دمت گرم قطعا همین باعث موفقیتتم خواهد شدواقعا به این رشته باید عشق داشت 

هم عقیده هستم و از این بابت خوشحالم 

پروانه نظام پزشکی رو شما گرفتین سخت بوده ؟ 

کار من فقط پرستیژ خوبی داره،میگن طرف استاد دانشگاست ولی هیچی توش نیست🙈🤭

اشکال نداره به هرحال بازم تو این مملکت بهتره هیچیه خب من طدف سراغ دارم مهندس کشاورزیه بیکاره ارشدم داره دانشگاه دولتی بنده خدا زجرم کشید تا خوند 

ایول واقعا دمت گرم قطعا همین باعث موفقیتتم خواهد شدواقعا به این رشته باید عشق داشت   هم ع ...

نه عزیزم پروانه نمیدن که

چند سالِ تو نوبت هستم...متاسفانه سازمان نظام هم کم کاری میکنه 

با مجوز یکی از اساتیدمون کلینیک زدیم و کار میکنیم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نه عزیزم پروانه نمیدن که چند سالِ تو نوبت هستم...متاسفانه سازمان نظام هم کم کاری میکنه  با مج ...

من نمیدونستم که مجوز نمیدن برای پروانه پس بقیه چیکار میکنن ؟ اگه نتونن پروانه بگیرن ؟ 

موفق باشی عزیزم راضی که هستین؟

شکر خدا خوبه، من اول رفتم سرکار بعد رفتم دانشگاه تقریبا از 18 سالگی گلم الان هم که 35 سالمه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!