2789
مشخصه ۲۰۷ خب البته مشخصات فنی ۲۰۶ تیپ ۵ مثل ۲۰۷ هست ولی خب چند تا آپشن اضافه تر داره ۲۰۷

من دارم تیپ ۵ اما ظاهرش بیشتر دوست دارم تا ۲۰۷ بیشتر شبیه لاک پشت می مونه

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
واسه خانم ها ۲۰۶ اونم از نوع اتومات  خودم دارم راحتم هزینه آن چناتی هم نداره اگه مواظب باشیم&nb ...

الان چند شده عزيزم؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب خیلی تفاوت قیمت دارن

و فرق دارن کلی

مطمنا ۲۰۷

ماشین خیلی خوبیه

اما خب با قیمت الان اصن نمیصرفه

البته خب همه رفتن بالا

نث پراید ک نمیصرفه ۵۰ پولش بدی

چاره ایی نی

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
الان چند شده عزيزم؟!

مال من ۹۰ هست فکر کنم الان دیگه تیپ ۵ صفر نمیزنن  دقیقا نمیدونم چند هست اما مال خودم عید مشتری ۴۷ اومد روش ندادم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
مال من ۹۰ هست فکر کنم الان دیگه تیپ ۵ صفر نمیزنن  دقیقا نمیدونم چند هست اما مال خودم عید مشتری ...

الان فكنم بالاي شصت هفتاد باشه منم نميدونم دقيق

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
الان فكنم بالاي شصت هفتاد باشه منم نميدونم دقيق

منم قیمت صفرش رو نمیدونم اما مال منو کارکرده اما در حد صفر بود دو سال  قبل از تحریم ها گرفتم ۳۰ تومان همه بهم می گفتن وای چقدر  گرون خریدی    

منم قیمت صفرش رو نمیدونم اما مال منو کارکرده اما در حد صفر بود دو سال  قبل از تحریم ها گرفتم ۳۰ ...

خوب كردي گرفتي مباركت باشه  الان با سي تومن ي موتور ميشه خويد😁

خوب كردي گرفتي مباركت باشه  الان با سي تومن ي موتور ميشه خويد😁

اره عزیزم ماشین الان خیلی سر سام اوره ایشاع الله شما هم بهترینش را بخرید 

تیپ پنج دنده ای میزنن صد و دو تومن بود آخرین‌بار

وایی  ننه چه خبره ؟