2777
2789
رفتم پیش روانپزشک میگه باید بری زوج درمانی .نمیتونم کجا و هزینه های چقدر؟😥😥

ببین من ی دوره ی آنلاین شرکت کردم با شوهرم. 

یکجا اطلاعات مهم و خوبی رو درباره‌ی صحبت کردن، گوش دادن و مکالمه‌ی درست یاد میگیرین. ی عالمه فایل صوتی و تصویری عه که باعث شد ما بیشتر بفهمیم. قیمتش هم اندازه ی یک جلسه زوج درمانیه که وقتی شما میرید زوج درمانی کلی از جلسات رو جلو میفتین.

https://wikichera.com/courses/راز-گفتگو-با-همسر-آموزش-مهارت-حرف-زدن-ر/

من و همسرم برای زوج درمانی رفتیم کلینیک پندار نیک و با خانم دکتر معصومه زارع مشاوره داشتیم، حدود یک ماهی هست از مراجعه ما میگذره و ما خیلی راضی هستیم و داریم واقعا کم کم نتیجه میگیرم در عرض 4 جلسه یک ساعته، ولی قصد داریم ادامه بدیم تا بهتر هم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee

کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز